tunahansmom Kızlar doktorum bana hamile kalmadan önce bu ilacı önermişti kullandım hamile kaldım sonrasında kullanmaya devam et zararı olmaz aksine yararı olur dedi şimdi 13 hafta 6 günlüğüz devam et doğuma kadar iç hatta doğumdan sonra da kullandırtmaya devam edicem dedi. Harici başka hiç bir ilaç kullanmıyorum sadece ocean mummy kullanıyorum . Sizde böyle kullanan oldu mu aranızda? Bebeğe zararı olmaz değil mi içeriğinde ki folik asit etki etmez değil mi? Korkuyorum zarar verecek fazla folik asit diye . Sizde de böyle kullanan olduysa yardımcı olursanız çok sevinirim 💕🙏🏻
BirVeraAnnesi35 tunahansmom ben iki hamileliğimdede 12.haftadan sonra başladım doğum sonrasına kadar devamm ettim ama folik asit neden bebeğe zarar versin onu neden öyle düşündünüz anlamadım☺️ Aksine faydalı olan bi şey bebeğe ne zarar verecek? Doktorunuza güvenin takmayın kafanıza böyle şeyleri hiçbir dr zararlı ilaç önermez
Nurov Folik asit zaten bebek içindir, neden zararı olsunki, benim doktorum ocean mummyi 12. Hafta sonrası kullan dedi bende buna şaşırdım içeriği en zengin ürün çok memnundum ama kafamı karıştırdı