ipeklinaismom 15+4 de%100 kız dedi sizce yanılma payı olurmu 4 boyutlu renklide baktı değişir diye aklım gidiyo
tugcesakzci ipeklinaismom baktığı cihaz veya doktor tecrübesi önemli değil eğer baktığında bebeğiniz uygun pozisyonda kendini gösterdiyse değişme yaşamazsınız. Bebeğinize bağlı bir şey bu
Yaren0702 ipeklinaismom benim 12 13 haftalar da erkek dediler sonradan kız çıktı 😃 şuan kız 26 haftalik
Nurbucann Kesin olarak söylediyse doktorun değişmez canım ama bence yine de biraz bekle kız kendini hemen belli etmiyor çünkü genelde
Alinimm2022 Yaren0702 bana 7+3 te doktor plasenta konumuna göre kız dedi bilmese niye söylesin ki diyorum değişmez diyorum bazen detaylı da bile değişen oluyor değişebilir diyorum
ipeklinaismom Alinimm2022 plesanta konumunu.ilk defa duydum ama bebeğin solda oluş kız hurafesi tuttu bende ayrıca çin takvimi de
Alinimm2022 Aysimal0 devlette ki doktor soyledi inanın bende şaşırdım ama yüzde 90 doğru çıkıyor dedi
Alinimm2022 ipeklinaismom bebeğinizin 7 haftalık görüntüsü varsa bakabilir misiniz sağda mi ultrasonda diye
ipeklinaismom Alinimm2022 evet sağda karında çekilen ultrason resmimde , ama ultrason yansıma olduğu için tam tersi düşüncez yani bebek içerde solda :)
Alinimm2022 ipeklinaismom zaten karından ultrasonda çekilen de sağda olursa kız solda olursa erkek vajinal tam tersi dedi doktor. Yani sizde de tutuyor bu durum