Gul45 Günaydın hanımlar 6 haflıkken kalp atışını duydum herşey yolundaydı göğüslerimde şişti başından beri 2 gündür göğüs hassasiyetim kayboldu belim ağrıyodu kaç gündür oda gitti sadece biraz mide bulantısı hissi kaldı başına gelen varmı tedirgin oldum
777gonul_ Gul45 aynı haftadayiz canim 7+3 haftalığım bendede göğüs ağrısı kask ağrısı kayboldu hafif miğde bulantısı var ağzım çok tatsız yediğim hiç bir şeyden zevk almıyorum tad almıyorum resmen
Boncukk123 Gul45 canım bende her hafta baska bsey güncelleniyor mesela mide bulantısı sonra mide ağrısı mide ekşimesi bu hafta da baş ağrısı geldi mesela göğüs hassasiyeti bende de vardı o haftalarda sonra geçiyor sonra bir süre sonra dolgunlasınca tekrar acıyor haftalara göre rahatsızlıkların geçecek korkma herkes farklı yaşıyor
269522 Gul45 canım belirtiler sonradan yok oluyor bi zaman sonra tekrar geliyor gidiyor 😂 stres yapmamaya çalış hamilelik süreci böyle geçiyor acaba ne oldu nasıl tekme atsa rahatlarım diyosun sonra tekme atmadı bugğn niye diye stres oluyorsun :)
Gul45 777gonul_ yaa nasıl mutlu oldum iki gündür düşünmekten insan stres oluyo ne zormuş bu hamilelik sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
BusraaaBK Valla ilk zamanlar bende de vardı suan çok yok göğüs hassasiyeti ama mide yanması çıktı başıma birde baş dönmesi 😅