momqq Erva18 yarn başla canım 15 günden düş Ama 12 gün yap 12. Gün bırak bnde 5. Gün başlamıştım 10 gün tek yapmıştım insAllah sana da fayda eder bu ay güzel haber alırsın 🥰
pikacuu_ Erva18 Erva18 bende 3 yıl önce kürtaj oldum 6 ay kadar korundum sonra korunmayı bıraktım 3 yıldır istiyorum bende de bi sıkıntı yok ama olmuyor geçen ay ilk aşılama mı yaptırdım tutmadı bu ay yine aşılama olcak bakalım sonuç ne olur
noble1 Yorumları okuyunca içimi bi umutsuzluk sardı. Mart ayında kürtaj oldum. 8 regl dönemi geçirdim gebelik oluşmadı. Doktora da iki kere gittim sonrasnda sıkıntı yoktu. Ama artık stres olmaya başladık. Umarım bu ay artık güzel haberi alırım.
Erva18 noble1 sıkıntı olarak düşünme bak benim 2 arkadşım kürtaj oldu ve istedikleri vakit tekrar gebe kaldılar demedi kişiden kişiye degisiyor
Zehrali Ysmnpmk boş gebelik tanısında nasıl bir yol izleniyor. Kaç hafta geçince boş gebelik diyorlar
Ysmnpmk Zehrali benimki 6+5 haftalikti doktor boş gebelik dedi ve kalp atışı olmadığını söyledi zaten kendiliğinden dusukte yaptım kürtaj oldum
gocebeanne Erva18 😢 Ağustos da kürtaj oldum doktor 3 ay korun dedi ben 5. aya kadar korunmaya düşünüyorum ama sizin durumunuz beni korkuttu şu an
noble1 gocebeanne naçizane istiyorssnız ertelemeyin; strese giriyosunuz . Süreci yaşamış hatta yaşıyor olan biri olarak diyorum bunu. He daha istemiyorum diyosanız o ayrı tabii ki :)