Tanem066 Bende 14 haftalik hamileyim.son adetime göre doğum 6 mayıs ama bence Nisan sonu:) benim bulantim falan hiç olmadı ama mide yanmasi ve aşırı şekilde gaz var.kivrandiriyor resmen beni Allah sonumu hayır etsin:)
Boncukk123 Abdulzade inşaAllah canım 🌸 benim de ara ara agrım oluyor yine ve halsizliğim aşırı var başımı kaldıramıyorum bi kac gündür de cok bas agrısı var
Deli_hatun_7 ummanela oyyy çok erken öğrenmişsin ben hsg cektırdıgım için 1 eylülde cektırdım ilk ilişki 6 eylülde oldu yasaktı 1 hafta ve olmaz diyordum ihtimal vermedim ama rabbım ol der ve olur 🤲🏻🌹❤️❤️😍
ummanela Aminealeyna merhaba canım ben de şuan 10+2’yim ciddi kalça ağrılarım var ve kıvrandırıyor ❤️🩹
asell13 Abdulzade 11+5 olduk bizde 🥰 bi şikayetim yok şükür ama riskim var yatıyorum sadece wc kalkıyorum kız kardeşim yanımda ev yemek tatlı pasta hepsinin hakkından geliyor kurban olduğum 🥰😅 yatmaktan sıkıldım artık dolaşıp gezmek istiyorum dün dayanamadım 2 saatliğine en yakın avmye kaçtım yemek yiyip döndüm 😂😂
Abdulzade asell13 bende ilk haftalar anca yatdım ama bana doktor birşey dememişti, Şimdi işlerimi göre biliyorum dinlene-dinlene, ama ben doktoruma sordum ben dışarı çıkıcam alışverişe olurmu diye riskli demişti sen yinede doktoruna söyle cnm❤️
ummanela Deli_hatun_7 Rabbim ol deyince oluyor gerçekten ben de bir önceki ay kimyasal gebelik yaşamıştım onu da çok erken öğrenmiştim yine aynı şekilde olunca bu da öyle midir diye öldüm öldüm dirildim kalp atışını duyana kadar 🤍
Abdulzade Deli_hatun_7 qaliba en erken ben öğrendim, bat 20ağustos , öğrendiğim gün ise 12eylül😂❤️❤️❤️
Gunsel 9+5 ‘deyim . Riskli olduğu için annemde kalıyorum. Bazen bulantı oluyor ama Allah’a şükür çok değil. Cumartesi doktor kontrolüm var ve merak içindeyim 🥰
Deli_hatun_7 ummanela rabbım herseyın en hayırlısını zamanında versın inşallah kuzum bende daha önce bir düşük bide kürtaj yaşadım bu 3. Ama ilk bebem sağlıkla gelsin inşallah 🥹🥰❤️
asell13 Abdulzade kendimi yormadan çıkıyorum canım bugün de annemle pazara çıktım bişe taşımadım ama çıktım evden yapacak bişe yok mecburiyettende çıkılıyor
Deli_hatun_7 Abdulzade oyyy maşallah 🧿 benım son adet 26 Ağustos tu kuzum adet olmam gereken gün ise 24 eylüldü ben 21 eylülde testte 22 Eylül de kanda öğrendım❤️
nazazra24 Abdulzade kuzum valla bugün 16 hafta doluyor kısmetse doktorumun hesabına göre 13 haftalık ama ben hareketlerini iki hafta önce hissetmeye başladım 2.gebeliğim maşallah diyeyim ne bulantı ne kusma hiç yoktu olmadı yani bebişimin tekmelerini yedikten sonra anladım hamile olduğumu 😂 4 eylülde öğrendim hamile olduğumu 🥹son adet tarihim 19 temmuz bu hesaba göre ya nisan son haftası ya da mayıs ilk haftası olacak doğum doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor 🤦🏼♀️😅
Leyla-72 Abdulzade 36+5′den selam. 12 bi ve ya 15 mayıs sezaryen için gün verecek Dr. Bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz❤🤲🏼🤲🏼