Zeynomerve Ecesanli17 inşirah suresini dinlemeni tavsiye ederim. Bir kere değil uzun versiyonları var onu dinle. :)
MervEfehan Ecesanli17 oğlumun doğum günüydü maglum pertim çıktı bide hamileyim yorgunluktan kemiklerim acıyo uyuyamıyorum 😄 herkes gittikten sonra evi toplmak çok zor 😃
e_blue_sky_a Ecesanli17 canım çok sıkılıyor. Karnım acıktı. 1ayda 4kilo almışım. Gazım var. Uykum da var. Uyuyum en iyisi 😀
Alp87 Doğuma 5 gün kaldı uyku tutmuyor benide, araştırma falan yapıyorum bebekle alakalı sosyal medyada takılıyorum, hamileliğin son haftaları ağır geçiyor, oturmak kalkmak yatmak temizlik ev işi herşey iki kat zor
Ecesanli17 Alp87 Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim maalesef çok zor temizlik ev işi 36.haftamdayim bende
busraayksll Bende 11 de bı uyumuşum şimdi geri uyandım uyku tutmadı 36. Hafta artık gerçekten herşey öyle zor ki yürümek falan büyük mesele yani
Ecesanli17 MervEfehan hamileyken ev işi yapmak maalesef çok zor canım bende iş yaparken çok zorlanıyorum
Ecesanli17 e_blue_sky_a bence de uyu canım ama kiloyu takma kafana 75 le hamile kaldım şuan 95 kiloyum 36.haftadayuz
Bbbsr Ecesanli17 valla tutmuyor. Özellikle geceleri korku geliyor . Ya deprem olursa düşüncesi uykusuzluk yaptı bende. Bide agrılarım var ekstra cok kötü zamanlar 😕
e_blue_sky_a Ecesanli17 eyvah eyvah. Bende 76 ile kaldım. 24te 84kiloyum. Doktor herseyin yolunda yürü diyor. Ama doktorun her söylediğini dinlemek gelmiyor içimden. Ya erkenden su gelir açılma olursa diye korkuyorum
cakil-97 39+6 oldum ilk defa kasılma hissettim. Acaba doğum mu başlıyor diye düşünmekten uyuyamıyorum uyku düzenim zaten baya bozuldu 🫠 Kasıklarıma kramp giriyor ve alt karnım çok sert oluyor. Kasılma sanırım bu 🥴