Goksu_argum_1 Zeynep966 bana kalırsa gerek yok bn bebeğime çok dikkat etmedim açıkçasi sadece 1 2 kere dikkat ettik okdr onun harici geceleri full uyuyodu aciktigi zaman kalkıyordu zaten
MirsT Zeynep966 bence asla uyandırma. uyuması senin için çok iyi ama uyurken beslemeye alıştır sonra rahat edersin sen de
Merve1414 Zeynep966 uyanmaz uyansada 2 saatte bir kendin uyandır emzir ben 2.5 aylık olasiya kadsr hep öyle yaptım zaten emerken uyuyirlsr hemencik yoruluyorlar
melisakarademir0606 Ben gündüzleri değil de geceleri 3 saatte bir uyandırıyodum ya da kendisi kalkardı zaten
Zeynep966 Goksu_argum_1 ben de rahat olmak istiyorum ama sarılık olabilir demişti doktor ondan korkuyorum
Goksu_argum_1 Zeynep966 bizde ondan korkuyoduk ama çok şükür olmadı dediğim gibi 1 2 gün geceleri saat başi emzirdim sabah ezanina kadr sonrada hiç rahatsız etmedim aciktigi zamn kendi uyanıp veriyodum ve ona rağmen kızım hiç kilo kaybı yaşamadi doğduğundan beri ama her bebek bir olmuyo tabikide
melisakarademir0606 Zeynep966 bence geceleri uyanmasa bile uyandırın ilk ay çok önemli diyorlar ama siz bilirsiniz tabi
Daisy0000 Zeynep966 Ben uyandırmadım 5saat uyuduğu oluyordu. Bikac kez uyandırıp emzirmeyi denedim uyandırıldığı için ortalığı yıktı ağladı,bende bidaha düzenini bozmak istemedim,ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim
Asel-2023 Zeynep966 40 olduk 5 haftadan sonra gündüzleri aynı düzende gider ama geceleri kendi haline birakiyirum yoksa o şekilde alışıyor sonra deliksiz ve uzun uykuya alisamadigi için dinlenemiyorlar huysuz hırçın oluyor lar 3.cu çocuğun yine aynı yapıyorum
MirsT Zeynep966 bilmem her çocuk ayrı tabi ama bizimki uyansa bile uyurdu 1 yaşından sonra gece emmesini de bıraktı zaten sadece gündüz devam etti 2 de tam kestik
berna-24 Zeynep966 geceleri uyandırın sık sık emdirin yada mama yiyorsa mamasını verin sonra uykuya devam eder zaten ilk aylarda kilo alımı önemli ben alarm kuruyordum yine öyle yapacağım
Dilara9 Bu konuda herkezin görüsü cok farkliymis☺️ Benim iki kizim var asla uyandirmazdim gece. Ilk kizimda sarilik vardi gün icinde bol bol emzirdim ama gece kaldirmazdim 🥰 Ama doktorunuz ne diyorsa siz onu dinleyin♥️
Zeynep966 Dilara9 evet ya herkes bişey diyor kimi kesinlikle 2 saatte bir neden böyle bir kural var onu da bilmiyorum… Bebeğim yoğun bakımda yattı o zaman bile 3 saatte bir beslediler kimi hiç uyandırılmaması gerektiğini söylüyor ama benim bebeğim de genelde gün içinde ve akşam çok beslenmek istiyor gece de uyanmıyor 4 saat 5 saat uyuduğu olmuştue
Redpanda Zeynep966 1 aylık bebekte gece beslenmesi için kaldırmaya gerek yok diyor uzmanlar. O uyandığı zaman verebilirmişiz. Ancak gündüz aktif beslenme yapılacak yine