sasha Arkadaşlar 30. haftaya yaklaşırken içimde çok ciddi bir korku var, normal dogumdan da sezaryenden de çok korkuyorum, sanki çok büyük acılar çekecekmişim gibi geliyor, zaten anksiyetem var düşünmeden edemiyorum, ne yapayım ben? 😔
bkre_crk_ sasha cok aci cekicem demek yerine kolay bi dogum yapicam diye dusun bide bol bol dua et hayirlisiyla kolay bi dogum yaparim diye
TugbaYalcin57 sasha Bendede var korku panik anksiyete hersey var ilki normal dpgum yaptım zordu sancı cekmek ama suan 2ciye hamileyim sezeryana alcak gibi komusuyo bebegin basi biraz buyuk diyo fln sezeryani yasamadigim icin daha cok korkuyorum normal dogum istiyorum tekrardan.Toparlanma surecide hızlı oluyor.
Aaa122 sasha 31. Haftadayım rahatlık var😂 baasıma gelecekleri biliyorum ya sezaryen benim ilk gün ölecem ağrıdan ağlayacam 2. Gün daha iyi 3. De toparlanacam 4. De iyiyim diyecem😂 ama bebeğimi düşündükçe unutacam tüm bunları bi de artık hamilelik zor gelmeye başladı valla hayırlısı ile doğsun
AL2710 Bende 35. Haftamdayım aynı korku endişe fazlasıyla var ilk gebeliğim ama öncesine göre biraz daha azaldı gibi 30.haftalarımda daha yoğundu şimdi şöyle düşünüyorum çok kötü bir durum olsa insanlar 2. 3. Doğumu asla yapmazlardı heralde demekki çokta korkunç değil diye teselli ediyorum kendimi 😁