Kayrammirza beyhan3678 inş benimkide kızdır .çarşamba baska doktora gidicem bu sefer meyvesuyu iciyim bari😀😀
Emineelvin Leila22 inşallah hiss edersin canım Sen Kaç haftalıksın? Biz bu gün 17+0 haftalık olduk 😊son iki haftadır karnımda büyüdü Baya kusma bulantıda gitti haraketleride hiss ediyorum 🙏🤗
Leila22 Emineelvin biz 16+4 haftalığız ama bebek 1 hafta önden gidiyormuş dün kontrolümüz vardı doktor öyle dedi 17+4 yani 😊 sabahları midem bulanir gibi oluyo ama tuzlu çubuk yiyorum geçiyo 😂 sanırım yakında bende hissederim 🥰
Yesimkso Bende haziran annesiyim inş. 24 haziran görünüyor bormalde ama sezeryan olacağım için haziran başı olabilir bayramdan önce olsun istiyorum ben ama bakalım. Doktora da 16. Haftamda gideceğim cinsiyeti öğrenirim inş:)
Naciyemutlu keremtahamom_ ayy çok güzel hayırlı olsun 💙 erkek kız hiç farketmez sağlıkla gelsin dedim ay ama herkes kız kız dedi eşim bile 😂😂
keremtahamom_ Naciyemutlu ben hep erkek hissettim ya bana da kız diyenler oldu ama baya😅 tabiki önemli olan sağlık ☺️
Naciyemutlu Kayrammirza sonraki kontrol de sordum kasılmalar bende de vardı magnezyum kullanıyorum ve progestan günde iki kez çok şükür kalmamış doktor kalıcı değil dedi. Ya normalde enfeksiyondan vs olurmuş böyle erken kasılmalar bende yoktu enfeksiyon vs. Net bi sebep söyleyemem dedi. Size de magnezyum başlar umarım aşırı işe yarıyo
Fyzbrc Mslim uygulamaya göre haziranın 3 ü olarak gözüküyordu en son doktora gittiğimde de 28 mayıs dedi doktor ne olur bakalım bilmiyorum😊 sezeryanda doğum riski olmasın diye önce alıyorlar birde galiba 37. Haftada mı ne alıyorlardı
fatos2404 Asdddd1 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 23 Haziranda bi 6 gün daha içerde kalırsa babasıyla bir olacak doğum günleri 😍🥹