ArvenMom busesen hay maşallah hiç korkma endişe etme benim kızımda prematüre doğdu fototerapi aldı 1 gün tuttular sadece şuan 6 aylık olduk bile küçük bebekler çok çabuk büyüyor merak etme 🫶🏼
busraayksll busesen Oy yavrum benim Allah size bağışlasın canım, Ayetel Kürsi ve Fatiha okudum onda şifa ayetleri var sende çok çok oku hisseder eminim hemencecik toparlar minik yavru💙💙 Bide ismini yazsaydın ismiyle dua da iyidir her zaman kuzum bilgin olsun
busesen busraayksll Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık ismi Egemen düzenleyeyim yazıyı teşekkür ederimm 🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Sinemaki busesen oy maşallah kuzumaa🩵 tez zamanda sağlıkla evinize dönün inşallah içinizi ferah tutun, Rabbim size bağışlasın🩶🩶
Sadeceanne2 Egemoms1303 rabbim sen Buse kulunun. Kuzusunu sağ Salim ona nasip et 🤲 sağlıkla büyüsün büyük adam olsun inşallah
Btl_akkurr busesen ya yerim onu ben Rabbiö sağlıkla hayırla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah canım benim 🤲🏻❣️
momsss_s busesen ahh yavrum ya kızım geldi aklıma ne ağlamıştı burada canım kızım benim. Rabbim şifa versin canım
busesen momsss_s kıyamam ona Allah size bağışlasın. Ben de çok korktum çok ağlar diye çıplak olmayı sevmiyor çünkü küçük bey altını değiştirirken bile kavga kıyamet ama küvöze çabuk alıştı ilk yatırdığımızda çok ağladı sadece