volcan Zor bir hamilelik geçirdim. Hamileliğin başlarda ikiz ilerlerken bir tanesini kaybettim kanamam oldu fakat bebeğimi düşüremediğim için hamilelik boyunca bizimle beraberdi. Her ult girdiğimde onu da görüyordum. Sonra herşey iyiye giderken 2 aydır hamileliğim tekrar riskli gebelik oldu. Plasentam kireçlendi bebeğim geriledi ben zatürre geçirip hastanede yattım felan derken. O gün geldi çattı. Hayırlısıyla inşallah yarın ikizimin birini Rabbim kucağıma Almayı nasip eder. O yüzden bizede dua eder misiniz? Sağ Salim hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım Rabbimin izniyle 🙏🙏🙏 uzun oldu kusurA bakmayın. Dua eden herkesten allah razı olsun.. ♥️♥️
Suzitosuzi volcan Almah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun. Bir meleğiniz cennette bir meleğiniz kucağınızda olsun Rabbim böyle buyurmuş.. Şimdiden acil şifalar inşallah iyi olursunuz
volcan Suzitosuzi aynen canım. Rabbim bu şekilde görmüş. Rabbim ne derse o olur. Rabbim evlatlarımızla sınamasın.
volcan Alllah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize tek tek elimize almayı nasip etsin. Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah.
volcan arbustoo amin canım inşallah. Allah razı olsun teşekkür ederim. Heyecandan ve sancılardan uyuyamıyorum. 🥰
arbustoo volcan bu akşam öyle geçer uyumasanda yat yarın senin için nasıl muhteşem bir gün olucak onu hayal et yumuk yumuk ellerle boncuk bir çift göz sana bakıcak sadece sana ihtiyacı olucak yeterinde mükemmel bir gün.
Neylin volcan okudum ,RABBİM hepimizin okuduğu duaları kabul eylesin ve yavrunuzu kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin ,güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏❤️
Nily volcan ayy çok güzel bir duygu inanki hiçbirşeye benzemiyor😍 Sağasalim kavuşursun inşallah Kaybın içinde üzüldüm. Cenettede bir meleğin var artık..
volcan Nily evet canım benim allah razı olsun. Yok Allah’a şükür zehirlemedi. Ama sürekli hastanedeydim. Ondan be kanamayla diğer bebeği de kaybetmemek için kontrol altındaydım sürekli