Sibeltolga Kızlar 18+3 teyiz bu saatlerde cok acıkmaya basladım yesemmi yemesemmi kararsız kalıyorum benim gibi olanlar ne yapıyor
Bgusta Sibeltolga 1 saatte bir muhakkak acıkırım ve yerim 🤗 ve inanir misin sık sık yedigimden sebep midir nedir oyle cokta kilo almadim almiyorum 🤔🤷♀️
Haticeozturk Sibeltolga eşimin horlamasindan uyuyamadım karnım.kazindi yemek.yedim yattım.hala uyku varla.yok.arasi
Sibeltolga Abooo size uyar yersem kilo alırım ama hiç almamışım daha alırsam tam alırım hrpinizmi yiyosunuz vay şişman anneler vayy
EmraheydaBier Sibeltolga aç uyuyabilcekmisin bide kazınıyo off kazınıyosa miğdem kimse beni yatağa sokamaz😂😂
Sibeltolga HacerGk ohh masallah uykudan uyanıp muz yıyon he bacım yete löp löp et olmasın bebişe saglıklı kilo olsun inşallah 😂
Hsrtm Sibeltolga 17 haftalık olduk Bnde acım ama yememek için zor tutuyorum kendimi daha çok erken şimdiden kilo alırsam doguma kadar yerimden kalkamam 😂
Leilademir Sibeltolga yanlız değilsin şimdi bende yemek yesim üzerine tatlı yanında kuruyemiş yiyorum yemekteyizi izliyorum😂😂😂😂
Endegerlimoglum Sibeltolga bende gece sırf yemek için uyanıyorum sabahın 5inde 6sinda kalkıp çikolata yiyorum şuan mesela sarmayi götürdüm hahahha
Sibeltolga Endegerlimoglum götürrr görecem bn hepnzi ay sibel cok kilo aldm dersnz baska bir postta 😂