Gezenlady Kelebekmisaliihayat çok uzun ya çocuga biraz abi olunca yakışcak isim olulda arkdşlarının söyleyebılcegi isim helekı anne babalarımızın dilinin dönecegı bir isim koymak lazım,eski türk dizilerini izleye izleye türkçe köken isim kokuyo herkes
Kelebekmisaliihayat Gezenlady siz böyle diyince kendi düşündüğüm isimler geldi aklıma. her iki ailede söylerken zorlanabilir büyükler. Uzun değil ama daha önce ne çevrede ne de tvde böyle bir isim duymadılar. Hadi bakalım hayırlısı 😅
Tugbacds Bizde oğlumun adını Emir zahit koyacağız inşallah 24. Haftadayız başından beri erkek olursa bu isimdi bizim için kimsede de duymadım bu ikiliyi bizim hoşumuza gitti anlamları da çok güzel🥰
Ikimelekannesi_ 26 haftaligiz ben sadece "Ömer "olsun istiyorum eşimde “omeralp ” yada "omer Halis"olsun istiyor hala kararsizim 😌🫣🤫
Kelebekmisaliihayat Mavidunyamm adıyla yaşasın paşa 🌸 Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊🌹
Gizemlibirisi007 Bir kızım var bir de oğlum⭐️ İsmi Selim♥️ Şimdi 2.oğlum geliyor Timur, Teoman ya da Atlas olacak karar veremedik daha🧸
busra_ab Gezenlady hahaha aynı benim eşimde o isimlere takmış yaa bende Göktuğ istiyorum o ise tuğkan alparslan ertuğrul albars bunları istiyor 😕
pelinden Melek2324 benim de oğlumun ismi Eren 🤍 3 aylık oldu.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻😊
Civciv35 Sibellaaaaaa umut düşünüyordum babasıyla ortak karar verip umut kağan koyduk çokta güzel oldu