Arzuseen Kızlar 26. Haftamdayım ve şimdiye kadar hiç duygusal değişim yaşamamıştım, eşimde söyliyordu hamilelikten önceki halinle aynısın diye. Ama 2 gündür herşeye alınıyorım mutsuzum ve dün ilk defa durduk yere ağladım eşimin bi lafı yüzünden normal mi 🥹
Arzuseen bdenerigokce İlk öğrendiğim gün çok ağlamıştım yüzüm şişmişti hatta ama sonrasında çok normaldim, dün ağlayınca çok çocugıda üzüyorum diye daha çok ağladım meselede ablam bebeğe oyuncak araba almış kapımıza bırakmışlar görünce aay dedim tepki olarak eşimde neye ay diyorsın bi oyuncağın diyimce başladım ağlamaya şok oldu😂
bdenerigokce Arzuseen gayet normal canım 🥰😂 karnımın büyümesini çok istiyordum kocaman olsun ama baya kocaman olsun derdim hep, öyle oldu bu sefer herkes çok büyük diyor diye ağladım😂😂😂
Arzuseen bdenerigokce sağol canım ay zaten karın meselesi ayrı, benimde çok küçük detaylıda doktor iç karnın geniş dedi, gören herkes yok ye çocuk gelişemez falan diyor sinir oluyorum
tugbadurmaz34 bdenerigokce yaaaa ahahahahahaha 😂😂😂😂😂 ama sen karnının büyümesine gönülden istemişsin ve hamile duası kabul olmuş 😂
bdenerigokce Arzuseen benim kocaman hala ye diyorlar, bu insanlar değişmez. Mide bulantısından yiyemiyordum ama yemen lazım diyorlar. Kim istemez yemek yiyemiyoeum işte napim😂😂
Arzuseen bdenerigokce aynen öyle valla hamilelik sürecinde insanlar daha çok yoruyor bebekten fazla bizleri
bdenerigokce Arzuseen yok beni bebek de yoruyor 😂 çok isterdim mide bulantısız sancısız, ağrısız bir hamilelik 😂
Arzuseen Miraykader Atlatırız inşallah canım hala o ruh halindeyim eşimi boğasım var bazen öyle dediği için😂
Miraykader Arzuseen inşalah atlatırız ya rabbim sağlıklı bişekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah tüm hamilelerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Arzuseen bdenerigokce ay bende mide bulantısından acile düştüğüm günleri hatırlamak istemiyorum şuan mide bulantım yok ama ağrı dertlerim var illa birseyim var😅
bdenerigokce Arzuseen bende, serum aldığım günleri unutmadım😂 kolay yaaa hamilelik diyenlere saldırasım geliyor😂
tugbadurmaz34 bdenerigokce 😂😂😂 kız peki ben ne yapayım ilk 1. Kilomu aldım arkadaşım geldi hemen o gün sen kilo almışsın dedi nasıl canım sıkıldı daha 3. Ay alıcam tabi yiyiyorum çünkü iştahım açık kaçarı yok 😂😁🧿
Arzuseen bdenerigokce ay valla hele annem kaynanam falan biz şunları yapmıştık etmiştik hamileyken falan demeleri😂
bdenerigokce tugbadurmaz34 ben kilo almadan şişmişsin sen yhaaaaa dediler 😂😂😂 meğer ödem varmış yüzümde sonra gitti neyseki, bide ona ağladım😂😂
bdenerigokce Arzuseen bi de o mevzu var😂 kendi annem sürekli artık gezemeyeceksin çocuğun var diyip duruyor 😂😂😂
tugbadurmaz34 bdenerigokce 😂😂😂 ben yine ağlayacak bir şey buluyorum bir şekilde keşfet sağolsun bebekler eşyalar minik minik 🥹