bdenerigokce Ben 37+5 im 37+6 olucam, içimden 41 e kadar gelmeyecek hissi geçiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 🥰😂 içinize doğan bir hafta var mı? Anı kalır 🌺 Bakalım kaçta gelecek hayırla sağlıkla🫶
AyselDemir bdenerigokce salikli satle hayirli bir şekilde Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Burcu__0506 bdenerigokce Kızım 36+2 Oğlum 32+4 bakalım bu kaçta gelecek bende çok merak ediyorum daha çok miniğiz 😇
Kediannesi1 bdenerigokce sancı kasılma hatta her an biri elini kolunu alttan çıkaracakmış gibi hissediyorum 😀😂
Faide2147 bdenerigokce ilki kızdı erken gelir dediler gelmek bilmedi şuan ki erkektir bakalım bu kaçta gelecek inşallah gecikmez ablası gibi 😍
aysenur30a bdenerigokce 38+3 vala normalde bu ara gelir diyodum durmaz çok hareketli çünkü ama umudumu kaybettim sanki 40 lara kadar kalcak içerde gibi 😩😩😩
aysenur30a bdenerigokce evet aşırı yorgun vücudum doğsa gerçekten rahatlıcam hayatımda hiç 65 kilo olmadım. 17 kilo birden aldım 48 kiloydum hep 🤦🏼♀️ belim sırtım ağrıyo ağırlıktan
fatos2404 bdenerigokce ilk doğumum 37+6’da suyumun gelmesiyle olmuştu çok rahat doğurdum hatta maşallah(doğum hikayem var hatta burda) şuan da 6+6’da çok minişiz inşallah bu minişte çok bekletmez🥹
aysenur30a fatos2404 suyunuz nasıl geldi ☹️ özellikle birşey yaptınız mı kendiliğinden mi geldi 😔 benimde gelsin artık ya hiçbir belirti yok tık yok 38+3
bdenerigokce aysenur30a hayatımda 60 ı görmedim şimdi 74 kiloyum😔 Allah sabır versin bize inşallah sağlıkla hayırla kesisiz dikişsiz yırtılma olmadan gelsinler inşallah