Damla2744 Benim düşük yapalı 6 ay oldu ve ilk 2 hafta sürekli hastaneye gittim ama doktor her hafta cagiriodu gitmedim şimdide ama doktor sağlıklısı filan demişti bende gitmedim tekrar bebeğim olurmu
Serendipity16 Damla2744 tekrar bi gidebilirsiniz rahimde sıkıntı var mu yok mu diye test verin vitamin değerlerinize baktırın belki düşüktür takviye verir
minnosbirkiz Damla2744 düşüğünüz nasıl oldu oda önemli, kaçıncı haftada olduğu önemli, belki pıhtılaşma sorununuz vardır, belki rahim ağzı kısalığınız vardır, detaylı tetkik yapılmadan kimse kesin bişey söyleyemez
Ummuhanss Damla2744 merhaba canım ben 6-7 ay önce kürtaj oldum hiç hastaneye gitmedim ilk 4-5 ay korundum sonrasında oluruna bıraktım ve şuan 1 aylık hamileyim ama gitmende fayda var benim gibi vurdum duymazlık iyi değil
Demetgd Damla2744 Tekrar düşünüyoruz diye yinede gidin kan idrar vitamin ne gerekliyse bu tahlillerin yapılmasını isteyin. Tedbir tedbirdir
Serendipity16 Damla2744 onu bilemem siz tedbir amaçlı gidin hiç değilse kafanız rahatlar böyle stres oluyorsunuzdur niye olmuyor diye