minik-02 İki yıl sonra ikizlerim oldu şimdi üçüncü ye oğluma hamileyim hayatım tempo ile ilerliyor bakalım 26 yaşındaym şimdi
Mercimeek Efnaneda 25 🫶🏻 ama bir tık daha büyük olsam da olurdu küçük yasşta anneliğe hoş bakmıyorum ben :)
YuvarlanamayanPaanda Efnaneda 18 de hamileydim 19 da doğum yaptım sonra 23 de ikincimi doğurdım 25 de üçüncüye hamileyin haftaya 26 oluyorum ocakta 3. Kuzumu kucağıma alacağım inşallah
Halime4721 Efnaneda aranızda en erken benim sanırım 17 yaşında hamile kaldım 18 yaşında anne oldum şuan 2. Hamileliğim 21 yaşındayım 22 de anne olucam inşallah 😂😊
aytencelik 31 yaşımda hamile olduğumu öğrendim 32imde kucağıma alacağım inşallah 🙏🏻🫶 ben de bu kadar geç anne olmayı istemezdim ama yıllardır olmadı şimdi kendiliğinden oldu 😍
Beybi_2022 Meralsunasezen 21 yaşımda anne oldum ekonomik özgürlüğün yaş ile alakasınının olduğunu düşünmüyorum ☺️ şuan 26 yaşındayım ve okudum çalıştım mezun oldum atandım hemşireyim .
Eylulpera 39 yaşımda evlendim.. 41 yaşımda hamile kaldım .. düşükle sonuçlandı şuan tekrar hamileyim 7 haftalık rabbim nasip ederse 42 yaşımda doğuracağım 🤰🏻👼