beyzanur_kbn Testim pozitif,evimde degilim sağlık ocagina gidemiyorum acilde kan tahlili yapip ultrasonla bakarlarmi
Seguemka beyzanur_kbn ptesi polikliniğe gitsen daha iyi cnm orda hem ultrasyin hem kaç haftalık olduğunu söyler doktr sen blrsn yine cnm
gamzecgr beyzanur_kbn bazı yerler yapmıyor tersliyorlar insanı burası acil durduk yere test yapmıyoruz diye sancım var falan derseniz anca garanti olur kesin bakarlar
beyzanur_kbn gamzecgr bende öyle derler diye sıkıntıya girdim benlik bisey yok ama eşim hemen terslenir işiniz bu diye
Beybi_2022 beyzanur_kbn işleri o değil acil beta hcg bakma yeri değil canım onun için polikinliğe veya özel hastane acile gidebilirsin acil bakmıyor
YesimYilmazArdic beyzanur_kbn Ben devlet acilde yaptırmıştım. 2 saatte çıkar demişlerdi 1 saatten daha kısa süre de çıktı sonucum.
beyzanur_kbn YesimYilmazArdic çok sagol bende gideyim bi gece diye de laf ederler kesin ama merkta kaldim kizimida biyere birakip gidemedim
YesimYilmazArdic beyzanur_kbn hafta sonu olduğu için bence sıkıntı olmaz. Ben hafta içi sabah gitmeme rağmen gebelik için kan vericem demiştim ve bi sıkıntı çıkarmadılar. Hayırlı haberler alın inşallah🤲🏻
Sevvooi beyzanur_kbn ben evde baygınlık geçirmiştim acilde hemen ilgilendiler tansiyonum düşüyor falan derseniz hemen ilgilenirler
1palyaco beyzanur_kbn acilde ultrason ile bakılmaz . Ama kan verebilirsiniz test yaptığınızı silik çıktığını belirtin ,normalde yapmıyorlar ama ağrınız vs varsa onu belirtin o şekilde yapabilirler.