SedaF Kızlar vücudum kendiliğinden sallanıyor sanki deprem oluyor gibi kalçam oynuyor kalbim güm güm sizde de oluyor mu bazen? kalbimi ağzımda hissediyorum elimde yada nefes alamamak gibi de değil akciğerimin altında kalbim patlıyor gibi
sevaldqn1 SedaF evet genelde de deprem olduğu için alışmışım artık şuan depremler biraz duraksadigi için aniden sallanıyormuş hissi geliyor hemen çiçeklere vs bakıyorum acaba oluyormu diye
SedaF Mihriban05 kalbimi ağzımda hissediyorum elimde yada nefes alamamak gibi de değil akciğerimin altında kalbim patlıyor gibi Bir his?
SedaF Aybarssmom_ yemek yemeyi mi kessem artık acaba şurda 3 haftam kaldı herşeyden telaşlanıyorum tansiyonum anlık çıkıp anlık iniyor dizinde öyle mi
Yazmelegi_ SedaF ben doğum yaptım yapmadan önce öyleydim tansiyonum felan da iyiydi sanırsam psikolojik olabilir
Esrass21 Diyarbakirda deprem oldugunda bebem yeni dogmus 4 gunluktu acikcasi o bendede oluyor hala neden oldugunu bilemiyorum ama psikolojikmen benimki mlsf bir turlu atlatamadim
Aybarssmom_ SedaF o zamanlar ölçülüyor tabi hep normaldi o yüzden evde ekstra takip etme gereği duymadım