Sekine24 Kızlar 20+ 1 im sağ kasıkta birkaç saniye süren durduk yerde tutan bıçak saplanması gibi ağrılarım oluyo ama nefesim kesilip yere yığılıuorum resmen bağ dokuları genişlenmesi diyolar sizdede oldumu bu? Risklimidir
Ankara-58 Sekine24 2 gündür ayağa kalktı mı yürürken sag kasık bastmasi sanki baskı var gibi dsağ kasigima oturunca sıkıntı yok ama 2 gündür şiddetle hissediyorum
Sekine24 Ankara-58 acı derecesi nedir? Ben çok şiddetli regl ağrıları çekmiş biriyim ama onunla alakası yok sanki bişey kopuyo etimden et kopuyo öyle bi acı olduğum yere yığılıp bağırıyorum o derece ama geçtikten sonra sanki hiçbiçey olmamış gibi
Ankara-58 Bir keresinde sag kasiktan sag böbrek doğru aniden bir sancı girmişti hem kusma hem altıma küçük tuvalet yaptım.sancidan birsen geçti ama Cook.sideetli ağriydi bend ebatta kum frlan mi döktüm aklıma o geldi
Bbkanne Sekine24 benimde hep kasıkta ağrı oluyor böbrekte ağrı hissetmedim hiç doktorum muayene edince taş düşürdüğümü böbrekten dolayı ağrım olduğunu söyledi