Elif_56 Merhaba anneler nasıl geçiyor bu haftada hamileliğiniz neler yaşıyorsunuz sizlerdede artık bebeğiniz tekmelerini sertçe hissediyor musunuz
Blueberry0 Elif_56 Evet gece sanki parti yapıyor o derece😂ne yesem mide yanması yaşıyorum. 10 dk da bir wc gitme isteği, Uykuya dalamama, uyuyunca da akşama kadar dana gibi yatıyorum 😒😒😒 Bel ve sırt ağrılarını söylemiyorum bile. 31+0
Abcdefgd Elif_56 32+2 geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ve aşırı kaşıntı sırt agrısı ayak bileklerimde agrı inşallah doguma kadar böyle devam etmez düzelir😣
Elif_56 Blueberry0 al benden de o kadar sanki tüm gün hiç uyumuyor benimki mide yanması çok fazla var gece daha çok oluyor
Yigit_Yagiz_Moms Yorgunluk halsizlik bazen kabızlık bazen ishal bol bol tekme… hem gece hem gündüz sürekli İdrara çıkma Bol bol mide yanması Çok zor geçiyor
Syda78 31+3 olduk çok fazla eklem ağrılarım var parmaklarım kollarım bacaklarım belimde ağrıyor yürümekte çok zorlanıyorum artık Allah yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşAllah bebeklerimizi🤲🏻🌸
Htcucr Bende 30+5 haftalık ikizlere hamileyim sırt ve bel ağrısı kaşık ağrısı devam ediyor ama 2 gündür bir bebeğimin hareketleri azaldı önceki günlere göre az hareketli