Bsrays Kızım bir yaşinda ufak sesten bile çok korkuyor neden o şekilde bilmiyorum çok üzülüyorum ne yapsam nereye götürsem tavsiyelerinz varmı
bdenerigokce Bsrays anaokulunda vardı böyle bi çocuk, asla uyumazdı elimi tutup uyurdu. Psikoloğa gitseniz iyi olur, bize evdeki bağrışmalardan dedi psikolog
Bmbe21 Bsrays benim ikizlerimde öyleydi en ufak seste ağlama krizine girerlerdi uykularında bile irkiliyorlardi. Düzenli olarak YouTube dan onlar uyurken baş uçlarında korku rukyeleri açtım çok şükür hiç bir şeyleri kalmadi.
Tuliy5 Bsrays Bazı çocukların yapısı öyle. Evde genelde sakin bir hava hakimse, alışkın olmuyor yüksek sese. O yüzden de olabiliyor
Snkakr Bsrays işte yüksek sese alışmadığı için korkuyodur muhtemelen bebeklerin yüksek sesi duymaya da ihtiyaçları War kızmaya da yeri geldi mi ufaktan sesin biraz olsa yükselecek çok sessiz ortamda kızma yüksek ses olmayan ortamlarda bu şekilde en ufak bişeyde korkuyorlar.
ecembugra53 Bsrays nefesi kuvvetli birine okutun ve yanına uyurken Kuran acınbol bol sizde abdest alın okuyun nas felak ihlas fatüha kafirun ayetel kürsi ameneresulu okuyun
Hulyab Bsrays zamanla duzelir yasi itibariyle yuksek sese.karsi duyarlilik olusuyo sknti etme ilerde baktn devam edyor bi goturrsun danismana