28-subat Süreç nasıl ilerliyor yaptıran var mı , sadece eşim gidip kan mı verecek acaba başka yapılması gereken bir şey var mı? Açken mi kan vermek gerekiyor bilen varsa anlatır mısınız
umrumdadegil 28-subat hem ben hem eşim verdik kanı açtık ama açlık şart mı bilmiyorum 3 4 ay sonra falan çıktı sonuç
Yarindanumutluanne 28-subat ikimizden aynı anda aldılar. İki ay olmadan sonuç çıktı ben hamileydim o dönemde zaten. Biz evlenirken yapılmıyordu bu test. Bazı yerlerde önce erkekten alıyorlarmış pozitif çıkarsa eğer eşten de alıyorlarmış.
Myrtle 28-subat mart ayinda esim verdi sadece tok karnina. 3 aya cikmayinca ozelde verdik. 15 gune hem ozelin hem de aile hekiminin sonucu ayni anda cikmisti 😀
28-subat TubaDMR4 kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum taşıyıcı olması ne demek, yani içimizin rahat olması için tam olarak sonuçta ne görmemiz gerekiyor
28-subat Yarindanumutluanne evet ben de böyle duymuştum. Bir de bu test sadece aile hekimlerinde mi oluyor acaba , hastanelerde verilmiyor mu ?
TubaDMR4 28-subat erkeğin taşıyıcı olması çok tehlikeli değilmiş neyseki benimki negatif çıktı eğer bende de olsaydı çocuklarımızda %90 sma olcakmış
Yarindanumutluanne 28-subat aile hekimliği yapıyor bu testi. Yeni sistemde evlenirken yapılan testlerin arasında var. Eğer evlenirken yapılmadiysa bizim gibi hamile olduğunuzu aile hekiminize bildirdiginizde onlar nezaman sma testi vermeniz gerektiğini söylüyor gidip kan veriyorsunuz.
Vandb 28-subat hamileyseniz ikiniz birden veriyorsunuz acil kodla giriş yapılıyor 1 hafta içinde çıktı sonucumuz. Eğer hamile değilseniz sadece eşiniz veriyor sonucun çıkması biraz uzun
Vandb 28-subat aç karın olup olmaması önemli değil biz izmir deyiz sadece pazartesi sma için kan alınıyormuş saat 10a kadar sabah