nusyaaasn 20.haftadan sonra tekrar kusmaya başlayan var mı acaba ben 20.haftadan sonra gündüz olmasa da akşam hergün kusuyorum resmen çilem geri döndü sanki 🥴
Hopefulmom nusyaaasn prilam kullanıyor musunuz ne çektim o kusmalardan hatırlamak bile istemiyorum ama geçiyor merak etmeyin ☺️
Yarindanumutluanne nusyaaasn 37+5 im son bu haftaya kadar hiç kusmadim. Son bir haftadır kusuyorum özellikle akşamları.
KadersizMelek nusyaaasn ben 26+3 deyim üstelikte 3.gebelik hepsi doğuma kadar kusma ile geçti yani prilam içiyorum bazen kesmiyor zofer alıyorum seruma gidiyorum. Sabah çıkmasa öğlen çıkıyor öğlen olmasa akşam vallahi anlık yani bir anda geliyor. Boğazlarım kanıyor bazen. Allah hepimize yardım etsin inşallah sağlıkla kavuşalım.
nusyaaasn Hopefulmom hayır kullanmadım aslında ilk haftalarda da da çok yoğundu hatta kilo vermiştim ilk hamileliğimde 9 ay bir fiil kustum ama bunda düzelmiştim güya
nusyaaasn Yarindanumutluanne zaten doğuma yakın mideye baskı yaptığı için kusma başlıyor derlerdi ama bence ben erken başladım
ones0412 23.haftadayım bu haftaya kadar hiç bir şey yoktu şimdi hem gaz sancısı var hem de hiç bir şey yiyemiyorum bir şey ağzıma atınca afedersiniz öğürüyorum. Acaba prilam başlasam geçer mi bunlar bilmiyorum 😏
nusyaaasn ones0412 inanın ilaç kullanma konusunda bişey diyemem ama zaten bana önermiş olsalarda kullanmazdım hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı
ones0412 KadersizMelek Peki bebeğin kilosu etkilendi mi ben korkuyorum 2 3 gündür bir şey yiyemiyorum bebek kilo alamıyodur diye üzülüyorum
nusyaaasn KadersizMelek evet bende bu hamileliğimde serumlarla durdum ama düzelmişti 14-15 de şimdi tekrar başladı sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi
nusyaaasn ones0412 benim ilk bebeğimde 9 ay sürekli kusmuştum onda etkilemedi 3650 doğmuştu açıkçası bunu bilemiyorum sanki küçük gibi biraz
nusyaaasn Hopefulmom doktora söylemeyi düşünüyorum fakat kendime ilacı alıp kullanma konusunda inanmıyırum
Mevludealtungok nusyaaasn ben 32+ 3 teyim 3 gündür kusuyorum umarım başa dönmeyiz 5 ay kustum çok zayıflamıştım
nusyaaasn Mevludealtungok aynen bende bu ilkinden beter olmuştu ama bilemedim şimdi başlarsa sonu gelmeyecek gibi