Atlasnehirmoms Kızlar acayip bi omuz ağrım oluyo ağlatır derece de başına gelen var mı bu durum :( Bir de ilk dikişim estetikti bu normal dikiş oldu sancılarım çok fazla ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz
Taze Atlasnehirmoms eğer sezeryan olmuşsaniz bende 6 Ekim’de oldu aşırı bir omuz baş bel ağrım var bir türlü geçmedi dayanilmayacak derece
Daisy0000 Atlasnehirmoms Acile gidip ağrı kesici iğne yaptırın ,o ağrıyı başka bisey geçirmiyor malesef
efelinamoms Atlasnehirmoms üsütmussun canım benimde aynısı oldu sıcak tutman gerekiyor kendini terliyosundur buyuk ihtimal ustunu degistir terlesikce öyle uyuma 11.günüm benimde gecti artık
minik-02 Atlasnehirmoms narkoz etkisinden ağrıyor olabilir ben sezeryandan sonra dikiş ağrısı kadar omuz baş ağrısına ağlamıştım bunda naparm bilmiyorum
okk Bende 3 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım. Aşırı derecede baş boyun ve bel ağrısı çekiyorum verdiği ağrı kesicinin zerre etkisi olmuyor ne yapabilirim ?
Melodimm okk Sezeryan sırasında başını çok haraket etdirmemek gerekiyormus bende yeni ogrendim.Siz nasil yaptiniz.Hep birseyemi odaklandiniz?
okk Melodimm hareket etmedim ben bebek yanımdaydı ona odaklandım sadece ona baktım zaten 4-5 saatde anca bacaklarımın uyuşukluğu çözüldü . Oraada bana türk kahvesi ya da sütlü kahve içmemi söylediler bolca ağrı olmaması için içtim ama yinede etki etmedi ağrılar devam
Melodimm okk Allah yardımcınız olsun.Her doğumun zorluğu var işte.Zorunlu sezeryanmi oldunuz?Ben daha karar veremedim.