sezz_ Merhaba anneler , down sendromu için test yaptırma zamanım yaklaşıyor.. Siz ikili tarama testi mi yaptırdınız yoksa fetal dna testi mi ?? Çok kararsız kaldım
Kubra55555 sezz_ canım bence yaptıracaksan direkt fetal DNA yaptır ikili test sonucu tahmini bı sonuç veriyor sana doktorlar ne var diyebiliyor ne de yok yüksek risk çıkarsa canın sıkılıp duracak benden sana tavsiye bunlar sadece tarama testi sana ihtimal veriyor ikili test yaptıranların birçoğu tekrar gidip fetal DNA yaptırıyor
annelik_4 Sedefkitir12- bı kaç arkadaşımda pişman olmuş en kötü ihtimalleri söylemişler moralleri bozulmuş ne olursa olsun evladım o benim dogurcm ama eşimde dedi bı tek bunu yap yeter içinde kalmasın diye bende kararsızım bilmiyorum yapsam bı dert yapmasam bin dert bilmiyorum😶
Nslhn_dyg sezz_ ikili tarama testi yaptırdım yaşımdan orta riskli çıktı fetal DNA yaptırdım tabi bekleyiş tam bi stresti bnm için imkan varsa direk fetal DNA daha iyi tatlım
Nesfur41 sezz_ Ben 2 li tarama yaptırdım temiz çıktı şükür Sonra 22. Haftamda detaylı ultrasona girdim araştırdım iyi bir doktora gittim 1 saat 15 dk boyunca tek tekkkk inceledi herşeyini şükür hiçbir problem rastlanmadı
Kubra55555 sezz_ evet öyle benimde riskli çıktı ikili test canım sıkıldı ama fetal DNA da yaptırmadım ultrason kontrolleriyle devam ediyorum
Sedefkitir12- Kubra55555 bende öyle fetal yaptırmadım ultrasonla devam ediyodum bende namazlarımı kılıp dua ediyorum 🤲
Yigit_Yagiz_Moms sezz_ tabii ki imkanın varsa fetal dna yaptır. İkili tarama testi nde düşük risk bile çıksa maalesef bebek hasta doğabiliyor
Gamzeramo sezz_ ben 12 haftada ikili taramaya girdim 22 haftada yani 5 gün önce detaylı usg ye girdim şükür bi sıkıntı cikmadi