iremkayaaaa Kızlar selam benim 2 gün önce betam 93tü, bugün gittim betam 340 Sizce ne zaman keseyi görürüm bu hafta içinde randevu alsam mı iyi mi gidiyor
mervemurat16 iremkayaaaa son adet tarihinize göre kaç haftalıksınız genelde 5.ci haftadan sonra kese gözüküyor
merylii_ iremkayaaaa canım 1000 altında vajinal lob ile görüyorlar bildiğim kadarıyla ama sen bilirsin
mervemurat16 iremkayaaaa isterseniz 1 hafta bekleyin ama folikasit kullanmanız lazım sağlık ocağında kan verdiyseniz bir konuşun aile hekimiyle sonrasında kontrole gideceğiniz doktor ilacı değiştirebilir
iremkayaaaa mervemurat16 Şöyle sağlık ocağında vermedim özel tıp Merkezi’nde verdim ben zaten üç aydır folik Asst kullanıyorum gebelik öncesinden beri O zaman bu hafta içerisinde sağlık ocağına gidip tekrar beta mı vereyim sizce
mervemurat16 iremkayaaaa verin hem yükselmesine bakarsınız daha iyi olur ben 500 ile gitmiştim kese oluşmaya başlamıştı daha köpüklrnme vardı ve 4 haftalıktım 5.ci haftada keseyi net gördük
mervemurat16 iremkayaaaa evet takip açıyorlar ara ara arayıp kontrole çağrıyorlar tahlilleri orda yaptırabilirsiniz bu arada gebelere öncelik var
iremkayaaaa mervemurat16 bilmiyordum çok teşekkür ederim hafta içi o zaman gideyim sağlık ocağına hemde öğrenmiş olurum eğer yükselmişse öyle giderim keseyi görmeye
Tazeanne68 iremkayaaaa bnm 1500 iken görünmedi 4 gün daha bekledim öyle gorunmustu iki hafta sonra da kalp atışı duyuldu