BirAvucmutluluk Meral_56 benim 🎀kızım ın ismi 👧🏻SelenAy🌛çok anlayışlı çok akıllı çok bilginç çok merhametli bir çocuk valla onu anlatırken duygulanıyorum 🥹 ben Selen koyalım demiştim eşimde SelenAy koyalım ikisinde olmuş olur demişti kisa olarak selen de seslenilir yani 🥰
Meral_56 BirAvucmutluluk ilk kizimin ismi İlay aslinda Selenayla daha uyumlu oluyor düşünebilirim tesekkur ederim😊 Ben de begeniyorum Selen ismini
BirAvucmutluluk _gulfer evet çok güzel ve hoş bir isim nadir de karakter olarakda çok iyi ben çok düşünmüştüm çok araştırmıştım doğuma 2 hafta kala koymuştum iyikide 🎀SelenAy 👧🏻koymuşum 🥰
BirAvucmutluluk Meral_56 Rica ederim 🥰 evet ikisini seslenince kulağa çok hoş duyuluyor ilay SelenAy uyumlu bende 16 haftalık hamileyim kızım olursa uyumlu olması için ilay düşünmüştüm bir ara 😄 birde kızıma isim arayışındayken Aymina ismini düşünmüştüm Buda kız olursa eğer uyumlu olması için aymina veya ilay isimleri düşünmüştüm
BirAvucmutluluk _gulfer Müjde ,Varlık,Bolluk ,Güzel,parlak, Nurlu anlamlarını taşıyor bazı yerde de ayın müjde ile doğuşu diye de geçiyor ❤️