zengooo Pamuk aksam 4 kofte yedim.bide patlican yemegi.ekmek yemedim suan ac hissedyorim ekmek yiyemem ne yapayim peki yogurt yesem.olurmu
Pamuk zengooo Bulgur seker yukseltmiyor. Ben sürekli kısır mercimekli köfte bulunduruyorum dolapta iyi geliyor.
User22 zengooo toklukların çok yüksek kuzum Açlığın iyi ama toklukta 1. Saat 140 ı 2. Saat 120 yi geçmemesi lazım senin 200 lerde
Pamuk zengooo Canim benim bazı insanlar direniyor seker yüklemesi yaptırmamak için ve hic haberleri olmuyor şekerden. Sonra tedavi olmayınca o dediğin olabiliyor. Ama insülin yada diyetle hicbisey olmuyor lütfen korkma
Semra007 zengooo size kaç gr şeker yüklemesi yaptılar.evet yüksek çıkmış ama yapılan yüklemeye göre üst sınır değişiyor.toklukta 140 değeri 50 mg yükleme için geçerli.sizin yükleme kaçtı
Esrac96 Gebelik şekeriniz çıkmış.Diyet uygulamanız gerekir.Hamur işinden,paketli gıdalardan,şeker içeren şeylerden uzak durun.Glisemik indeksi düşük meyveler tüketmeye çalışın. Yoğurt şekeri dengeliyor. Meyvelerin arkasından yoğurt tüketin mutlaka.
Semra007 Siyah0606 1.saat 180 altı olması gerekiyor sanırım.benm 1.saat 210 çıkmıştı.diyetle kontrol altına aldık
Semra007 Siyah0606 sınıra yakın sizinde kontrol altında tutmak istemişler.diyetle düzeliyo.ama mesela ufacık kaçamakta hemen pik yapıyo.dikkat edin uyduktan sonra sorun olmuyo.