Cankuss35 Sevinc-Berna87 ben bu şekilde öğrenmiştim gebeliğimi yoksa hiç çıkmıyor silikte olsa bence tekrar yap
Sevinc-Berna87 Cankuss35 sabah yaptim canim pozitifdi öglen daha yapmicam cunki negativ cikar su falanda ictim ya tekrar sabah yaparim
sacmalamakizim Sevinc-Berna87 Geliyor gelmekte olan 😂 anlamadığım bir şey var reglinize 8-9 gün varken nasıl böyle çıkıyor acaba erken yumurtlama mı 🧐
Cankuss35 sacmalamakizim çünkü her regl döngüsü farklı bende senin gibi anlam veremiyordum kimisi 7 gün regl oluyor kimisi 2 gün o yüzden kuzum . Benim adetim bitene kadar zaten o yumurtlamaya geçmiş oluyor mantıklı düşününce bence bu yüzden
sacmalamakizim Sevinc-Berna87 Bu kadar erken öğrenmenize şaşırdım da, kişiden kişiye değişiyor demek ki, ben kızımı 4 gün varken çok silik şekilde öğrendim 😂
sacmalamakizim Sevinc-Berna87 Bu kadar erken öğrenmenize şaşırdım da, kişiden kişiye değişiyor demek ki, ben kızımı 4 gün varken çok silik şekilde öğrendim 😂
ezzie Sevinc-Berna87 evet burda daha net bugün daha net allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 😘 çok sevindim