Eternal_8 Sevinc-Berna87 çok anlaşılmıyor resimde ama benim de kendim görüyordum fotoğrafta belli olmuyordu. Silik çizgi varsa vardır. Ama ben garantiye almak için farklı markalardan da test alıp yapmıştım 👍🏻
Fatmadali Sevinc-Berna87 hayırlı olsun inşallah canım gözünüz aydın :) o testi bende istiyorum ya bende mi yapsam acaba 10 kasımda yapacaktım ama gaza geldim bi :))
Sevinc-Berna87 Fatmadali çok silik cıkacakdir insallah bi dene şansini sonucda daha var bi dene erken ya korkma negativde oldursa
ezzie Sevinc-Berna87 evet burda daha çok belli oluyor inşallah vardır canım yarın sabah bence bidaha yap yine paylaş merak ettim😂
Fatmadali Sevinc-Berna87 tamam canım sabah erkenden deniyim bende bi heyecan yaptım şimdi :) bu arada resmî çekerken ışığı karşına değilde arkana alarak çekersen daha net görünür bence öyle denesene bi :)
noble1 Sevinc-Berna87 şey mantığını anlayamadım canım bunu 5li aldım diyelim hepsi farklı günler için mi çıakcak? 8.gün,9.gün fiye mi çıakcak
Sevinc-Berna87 Fatmadali çope attim canim ama görüyormusun var dimi silik cizgi attigima bakarmisin bi
Fatmadali Sevinc-Berna87 evet özellikle koyulaştırdığın resimde var sanki gördüm canım :) Allah seni napmasın kız nasıl attın ben onu duvara asardım heralde kan testi yapana kadar 😂😂😂
Sevinc-Berna87 noble1 yok canim onlar normal erken gebelik testi yumurtlamanin 8 gününde test etmeye başliyabilirsin
noble1 Sevinc-Berna87 anladım canım ben bu attığın fotodakini kendinden gbi düşündüm günleri belli :) pardon. alayım yumurtlamanın 8.günü elime geçmiş olur tam denerim :) tşkler