Zeyna27 Perşembe günü adet oldum kızlar bugün 3. Günüm 28 günde bir adet görüyorum bu ay 26. Günde adetim geldi kaçıncı gün başlayayım ovülasyon testine yardımcı olur musunuz
1palyaco Zeyna27 biter bitmez başla . Ben bitttiği 5.gün başladım hiç pik görmeden hamile kaldım . Büyük ihtimal o 5günlük süreçte yumurtlama gördüm .
fizikcianne Zeyna27 adetin biter bitmez başla. Adet biter bitmez yumurtlama olmaz diyenlere bakma her ay farklı zamanlarda oluyor yumurtlama
Zeyna27 ecembugra53 tamam canım bazıları 8. Gün başlıyormuş benim 5. Gün adetim biter 6. Gün başlarım inşallah
Zeyna27 1palyaco tamam inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bende bu ay deneyeceğim ovülasyon bakalım ne olacak
ecembugra53 Zeyna27 hayır canım adetin biter bitmez başlaki günleri kaçirma ben iki cocugunuda ovuslasyo testi ilw tutturdum doktor kontrolünde
1palyaco Zeyna27 amin inşallah teşekkür ederim . Sizde inşallah en kısa zamanda görmek istediğiniz sonuç görür güzel haberler alırsınız 🌸
Zeyna27 1palyaco 1 kızım var yanına kardeş düşünüyorum inşallah rabbim isteyen hak eden her anneye nasip etsin
Zeyna27 fizikcianne bi kaç aydır deniyoruz olmadı bakalım bu ay ovülasyon ile deneyeceğim teşekkür ederim