Kgndus Doğum sancısı sadece tek tarafta olur mu sadece sol tarafımda 15 20 sn süren böyle bıçak gibi saplanan yerimde duramayacağım bir ağrı girip çıkıyor 28 haftalığım erken doğum riskim var evde kimse yok yardım edin doğum sancısı böyle bir şey mi
Btl_akkurr Kgndus bence direk bi hemen doktora yada acile gidin eyer dayanılmıycak kadarsa benim doğumum sezeryandı o yüzden peki bir bilgim yok
tugcesakzci Kgndus karnınız da sertleşmeler vs de oluyorsa eğer hemen acile gidin ve sancı gelme sıklığının dakikasını tutun
Kgndus Btl_akkurr benimde ilk doğumum sezeryandı bilmiyorum bu ikinci şuan geçti mesela ama ara ara gelip ağlatacak kadar bir sancı giriyor
Kgndus tugcesakzci kasılmalarım sürekli var karnım hep sert o yüzden erken doğum önleyici ilaç kullanıyorum bi geçiyo bi geliyo ağlatacak gibi bi sancı ama tek tarafımda böyle olur mu acaba evde küçük kızım da var ne yapacağım bilmiyorum
tugcesakzci Kgndus ay bence siz ihmal etmeyin direkt Bi acile gidin kontrol amaçlı kasılmalar da varsa belki yine engelleyici bir şey yaparlar
Nur_budak tugcesakzci kasılma nasıl bişey oluyor 35 haftalık hamileyim yumruk gibi oluyor karnımın bir yeri o anda hareket ediyor ama sonra hemen geçiyor bebek hareketi mi bu
Kgndus Btl_akkurr aradım eşimi geliyor bi gidip görüneceğim şiddeti azaldı ama adet ağrısı gibi bi ağrıya döndü
Olivia Kgndus adet ağrısı gibiyse doğum başlamış ama kramp gibi iğne batması gibi ise doğum değil iki tane doğum yaptım
Btl_akkurr Kgndus inşallah canım sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin şuan sakin ol ve bize de haber et inşallah bişi yoktur canım evladın sağlıkla karnında büyüsün zamanına kadar inşallah bir hamile olarak anlıyorum seni ve dualarım seninle ❣️