Aslicetin Ben oksapar iğne kullanıyorum cuma günü doktorum reçeteye yanlış girmiş alamıyorum 2 gün kullanamicam pazartesi tekrar yazacak Küçükçekmece çevresinde oturup bu ilacı kullanan varsa 2 tane bana verebilir mi düşük tehlikesi için kullanıyordum
Mavimsii_56 Aslicetin kimse vermezse eczaneye git onlar verrrler sana benm öyle yaptıgımda oldugu günüm dolmadan ilacım bitmisti ödünc veriyor onlar
Sumeyye_g Aslicetin herhangi bir eczanaeye gidin durumunuz anşatın ödünç verirler benimde arkadaşım öyle nöbetçi eczaneden almıştı dr reçete edince gidip reçete üzerinden geçirtirdi
Aslicetin Merve1414 ne diyebilirim bir defa almıştım o eczanede evime uzak herhangi bir eczane olur mu
Merve1414 Aslicetin recemi yanlış yazmış o yüzden şimdi alıp pazartesi duzeltilince reçeteyi getirsem olur mu diyin ben sürekli aynı eczaneden ilaç alıyorum başka bişi olduğunda yazdiramadiign zaman alıp yazdirdiktan sonra gidiyorum reçeteyi veriyorum
badem1 Keşke yakın otursak verirdim size ama diğer arkadaşların yazdığı gibi bazı eczaneler veriyor reçete yazdirinca da reçete numarasini veriyorsunuz öyleyapiyorlar tabi fiyatı ucuz bı ilaç değil nasıl olur bilemiyorum 🫣
Kediannesi1 Aslicetin oksaparım yok ama enox um var 4000 lik 2 tane verebilirim size uyarsa Gültepe mahallesinde oturuyorum benim bildiğim ikisi birbirinin aynı
NewMomm1 Aslicetin ikitellideyim bende enox kullanıyorum kan sulandırıcı olarak oksaparım yok malesef
NewMomm1 Aslicetin eğer illa oksapar şartsa yakın bir eczaneden alın reçeteyi götürdüğünüzde para iadesi yaparlar ama sorun tabiki önce ben daha önce iğnesiz kaldığımda böyle söylemişlerdi bana
Zeynaaa0101 Vermeseler bile eczacılar satın al riske atma. Pıhtılaşma öyle bi şey ki bana pıhtı bile attı lütfen ihmal etme .