Tweetybaby Tlaytas muz kaşar peynir havuç ceviz badem balık tavuk maden suyu süt(pastörize) ister istemez alıyor bunları tüketimce sürekli bizim eve gün aşırı muz yenilenir meyve tabağında biter hemen çok kabızlık vs olursa bol su ile 🌸
Msalbyrk Tlaytas muz her gun yerim faydasni çok gördüm. Kaşar ve beyaz peynr ceviz haşlanmış yumrta . Bunlari hergun yerim düzenlidr. Bebege kilo yapyor bunlar
Annem Tlaytas benim bebegimde haftasına gore gelişimide kilosuda iyi elh Ben sutumu suyumu yumurtami cevuzbademfindik uclusunu meyvemi eksim etmiyorum duzenli yeyince aliyor bebekler kilo
Armgn Symgnsylcn ben çok aşırı muz tüketiyorum bizim ufaklık çok normal bir kiloda 3200 anca doğar dedi doktor Benimkine aldırmıyor kilo demekki
Annem Symgnsylcn aynen dedignz gibi hep anneler muz tavsiye ediyo Muz bebelere kilo aldiriyo katiliyorum
Tweetybaby Tlaytas evet bende bilmiyodum bayabi söylediler gerçekten haftalık aldığı gram arttı mineral deposuymuş daha rahat emilim oluyomuş kordon kanında
melisers Muz, ceviz, fındık, badem kasar ve lor peyniri diye biliyorum. Birde cicibebeyi duydum birkac tanidiktan ancak ne kadar dogru bilmiyorum 🤗
deletedmom351 Tlaytas Kaşar vs yiyeceğine hem senin için hem bebeğin daha faydalı proteinli şeyler yemelisin kırmızı et süt balık yoğurt ceviz badem ve haşlanmış yumurta emin ol daha güzel ve sağlıklı kilo aldırır.