Nur5516 Kızlar merhaba Hastene çantası için 10lu hastane çıkışı şart mı yani beşli koysak yeterli olmaz mı Hemşireye beşli versek yanında battaniye vs oluyor zaten 10lu çıkış setlerine bakıyorum gereksiz pahalı geliyor birde çok giyemiyor çabuk toparlanıyor bebekler bilemedim beşli koysam olur mu sizce ? Bide en gerekli mutlaka yanına al dedikleriniz varsa yazarsanız sevinirim 🌷
Kediannesi1 Nur5516 10 lu hastane çıkışı bana da gereksiz geldi aldım ama tamamını koyamadım bile yani evet 5 li koysanız yeterli
Yarindanumutluanne Nur5516 ikinci doğumum olacak ilkinde de almadım şimdi de almadım 10 lu çıkış. Zaten o parçaların hepsi aynı anda giyilmiyor. 5li takım alıp eksiklerini tamamlayınca sıkıntı olmuyor. Bir 5li takım bir penye battaniye bir zıbın bir çorap ve bebek bezi alın size hemşireye verilecek takım. Hatta ben ilk doğumumda tulum tercih etmiştim.
Nilbal72 Nur5516 ben 10 lu koymuştum hemşire sadece gerkli olanları giydirmişti yani 5 li yetiyor bence busefer 5 li koycam ben
Kediannesi1 Nur5516 yani şöyle bir takım alt üst iç zıbın çıtçıtlı body eldiven şapka battaniye koymak yeterli oluyor e bu 5 li takımlara battaniye eklesek aynı şey yani onun dışında 10 lu da bi alt üst daha oluyor önlük oluyor yelek oluyor kaç kat giydirilecek ki bu çocuk 😀
AlpEmir Ben de 5li olanı + battaniye vereceğim , gerçi bizim hastanede kendiler veriyorlarmış hastane çıkışını battaniye ile birlikte , ama yine de hazırladım 10 lu set bana da çok gereksiz pahalı geldi almadım
Nur5516 AlpEmir bende almayı düşünmüyorum beşli yeterli gelir zaten yedek iki üç takım daha olacak çantada
Nur5516 Kediannesi1 😅aynen öyle ya Hastaneler sıcak oluyor zaten üşüyecegini sanmıyorum teşekkür ederim bende beşli alacağım zaten artı olarak yedekler de olacak
Nur5516 Yarindanumutluanne aynen öyle çok mantıklı bende öyle yapayım inşallah Teşekkür ederim dediğinz gibi hepsi giyilmiyor zaten
Aycan1 Nur5516 5 li yetiyor bence gereksiz fazla hiç gerek yok giydirilmiyo zaten hepsi bende bu 3. Doğumum olcak zaten hiç almadım cünkü ilk oğlumda baya almıştım ordan biliyorum 3 tane 5 li almıştım 1 tane 10 lu almıştım var baya giydirilmiyo bende oğlumunkini. Koydum
Nur5516 Aycan1 evet herkes öyle demiş bende beşli koyacağım inşallah zaten yedek kıyafetler de olacak yanımızda
bdenerigokce Aycan1 giydirilmiyor derken hiç mi kusmuyor ya da terlemiyor veya çişi geçmiyor🥰 merak ettiğim için soruyorum çünkü bazıları da günlük 3 kere değiştirdiğim oluyordu dedi
bdenerigokce Nur5516 ben 5 li koyacağım hemşireye ama hemşireden gelince bazen kan veya o ilk doğduğunda vücudunda olan tortu bulaşıyor diyen var. Sonra 10 lu yaptırdım isimli onla değiştircem inşallah🫶 Ben zaten çok Kıyafet almadım, 2 tane 5 li takım-11 litakım nohut battaniye isimli- 2 tanede tulum ve şapkası🥰 Duruma göre büyüdükçe alırım dedim
Nur5516 bdenerigokce ne güzel iyi yapmışsınız 🥰bende çok kıyafet almayı düşünmüyorum çünkü çabuk toparlanıyorlar sağlıkla gelsinler inşallah
Aycan1 Nur5516 aynen öle canm bende ilkte baya götürdüm coğunu giydirmedim bi heöşireye verdiğim bide 10 lu getirdiğimden bi iki parça giydirdim okadar zaten ilk günde kusma vesayiri olmuyo
Aycan1 bdenerigokce tabikide kusuyo tabikide sızdırıyo ama hastane için diyorum ondan ekstra elbise hiçmi alınmıyo zıbın olsun takım olsun tulum olsun hediye gelenler olsun 1 gün için giydirilmiyo hepsi demek istedim ve zaten cok fazla küçük alınmasınıda önermiyorum çok çabuk büyüyolar 3, cü cocuk olduğu için az çok bilgimiz var hani