Melliisaa Kızlar kese görmeye bugün gittim gördük şükür. Verdiğim kan testi sonuçlarında guatr sıkıntın var ilaca başlancak dahiliyeye git dedi varmı yaşayan bu durumdan
birhamilelikgunlugu Melliisaa ben yaşadım canım en kralından.. bebekte zeka geriliği yapıyor ilaca başlanmazsa. Tsh yüksek mıydı e nabızdan bak yaz bakim bana baya bilgiliyim
birhamilelikgunlugu Melliisaa benim 6 çıktı bu oranı gebelikte 3 istiyorlar max suan levatiron 50 Mg içiyorum dahiliyeye git kusum ilaca başlansın ihmal edilecek şeyler değil 🥹 bebeğe çok katkılı bişi tsh
Melliisaa birhamilelikgunlugu pazartesi gideceğim aşkım en kralından yaşadım diyince korktum bisey oldu sandım kontrol altına alındı suan dimi senin
birhamilelikgunlugu Melliisaa evet evet şükür benım sorunum 4 ağustosta yüksek çıkan tsh degerıne normal denilip, 18 Eylül de ilaca başlanması devlet hastanesi kahretsin hiç canının değeri yok 😢
Melliisaa birhamilelikgunlugu ah bilmezmiyim malesef kuzum hangi hastaneye gidiyorsun ilacla düşüyor mu bu deger
Leylali Merhabalar bende de gebelikle çıktı. Gerçi dahiliye ister zaten ama antiTPO baktırın haşimato da olabilir 30. Haftamdayım her ay düzenli TSH baktırmak gerekiyor
Melliisaa Leylali geçmiş olsun kuzum zeka geriliği yaptığı söyleniyor sağlıkla al kucağına var mi bir sıkıntı
Leylali Melliisaa hepimiz inşallah 🙏 ilaç kullanılmadığı takdirde olan bir şey o. Kontrol altında tutulduğunda Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz.