gamzecgr Hatice_Eliz45 doktorunuza bağlı eminim diyorsa sanmıyorum yanılma olacağını 12+2 de belli olmuştu benim doktorum %100 dedi yanılma olmadı
8mucizem8 Hatice_Eliz45 bence tahmin edilebilir benimki 12. Haftada baktı tahminen kız dedi kızım oluyor Allah nasip ederse 🫠
Filizsz Hatice_Eliz45 ben 19 haftada öğrendim kesin kiz dedi ama her zmn bi yanilma payi olabilir dedi ama icimden hep erkek geçiyordu belkide kızım olduğu içindr ayrtinili da bakalm ne diyck ler
Sehseh Yani kesin gördüyse gördüğü doğruysa nettir ben 13 haftayken kız dediler detayliya girdim geçen dgismedi kız yani eğer cinisyeti gorduyse değişmez
birhamilelikgunlugu Hayır canım emin değildir değişen çok oluyor benımde başıma geldi hala gostermıyor 19 olduk
Yarindanumutluanne Hatice_Eliz45 bunu doktorunuz bilebilir. Söylerken kesin yada benziyor olabilir gibi hamgi ifadeyi kullandiysa ona göre davranmalısınız
iremkoftercioglu Hatice_Eliz45 kesin kız dediyse kızdır benim iki çocuğumunsa 12. Haftada söyledi ve doğru çıktı. Göstermeyip kıza benziyor dediyse bekle ama kesin kız dediyse ufak ufak beğendiğin şeyleri alabilirsin ☺️
Hatice_Eliz45 İki doktorda kız dedi ama ben erkek hissediyorum alışveriş için birdahaki kontrolü beklim en iyisi çünkü. Çok duydum öyle kesin kız denilip erkek çıkan