Tugce-12 Kızlar merhaba rüyamda ikiz gebeliğe hamileyim birini erkek olduğunu öğrendik diğeri göstermedi ama rüyamda iki tane mavi bebek ayakkabısı gördüm bu şekilde görüp gerçek olan var mı merak ettim sağlıkla gelsin güzel bebişlerimiz İnşaAllah 🥰🥰🥰
peksimetya Tugce-12 ben de rüyamda ikiz bebek doğurmuştum ikisi de kızdı 🥰 zaten 1 kızım vardı. Şimdi karnımdakinin de kız olduğunu öğrendik 🥰 2 kız annesi oluyorum inşallah 😍
brkeisra Tugce-12 hamile olduğumu bilmeden kızım olduğunu görmüştüm hem hamileliğimi öğrendim kısa zaman sonra hemde kızım olacağını 🫶🏻
Zehraok72 8mucizem8 ben ilk 7 haftalıkken düşük yapıyordum rüyamda bebege baktıgımızda yasıyordu ve kızdı 11 nci haftama girince tekrar rüyamda doktora gidiyordum doktoruma cinsiyeti bellimi dediğimde ultrasyonu gösterip bak pipisi erkek diyordu sizce hangisi olur 😁 şuan 14+3 günlüğüz
8mucizem8 Zehraok72 valla bilinç altına ikisi de yerleşmiş ama ilk kız gördüğün için bence hissetmiş de olabilirsin 🫠
Elasim Tugce-12 rüyamda oğlum olduğunu gördüm hamileliğimin ilk zamanlarında ve şuan 5 aylığız ve cinsiyetimiz erkek ☺️
Edanur95 Kader-nur Benimde öyle oldu 16 haftalık hamileyim 2 kere erkek çocuğum olduğunu gördüm kızım olacak 😂
Eflosunannesi Tugce-12 ay bu ben cinsiyeti öğrenmeden 3 hafta önce erkek sarışın bebiş gördüm erkek bebişimiz 🥹 ilk hamileliğimde kız görmüştüm kız oldu şükür 🥹🥹
srnkckdlgc Tugce-12 valla ben hep erkek görüyordum benden hariç annemler kardeşlerim bile erkek görüyordu ama kızçemiz geliyor😂🌸
Esraabbaa Tugce-12 ben rüyamda direk doktorumu ve ultrasonu görmüştüm doktorum erkek olduğunu söylemişti rüyada. 12. Haftada erkek dendi 16. Haftada kız dedi, 23 haftalık oldum en son hala kızdı 😂