Poyyas 37+4 gelen oğluşum..hep erkek bebekler geç gelir dedikleri için hiç beklemiyordum.doğum olmadan 2 gün önce doktor kontrolüm vardı herşey normaldi.SOnra sabah uyandım kahverengi lekem gelmiş.HAstane çantam hazır değildi daha tüm eşyalarını almıştım ama çantaya koymamıştım.ilk önce evimi topladım sonra çantamı hazırladım ve doktorumu aradım hastane ile evim arasında iki saat mesafe vardı doktorum gel dedi ve gttim.yatış verdi evim uzak die göndermedi iyiki de göndermemiş sabaha karşı nişanım geldi sonra sancılarım arttı.normal olsun istiyordum hep ve 6 saat sancı çektim 4 kere açılma var mı yok mu die baktılar ve sancıdan çok ona dayanamadım ve doktoruma beni sezeryana alın dedim .sen nasıl mutlu olucaksan dedi ve sezeryana alındım.çok rahattı sonrası için zor diolar ama o kadar olcak dimi hiç yatmadım yürüdüm ve hızla toparlandım.normal doğum yapan annelerimize helal olsun diyorum ben yapamadım😞korktum ama oğluşuma erkenden kavuştum😍inşallh sizlerde sağ salim kavuşursunz 💙
Buseamaikizlerburcu Bnde 37+4 um oglum olacak gelmiyor henuz Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insllah
busra6161 gözünüz aydın Allah bagislasin insallah benim oglusumda cok bekletmez🤗spinalmi.oldunuz genelmi iyi geçmesi neguzel masallah size
SemraSnmezTuru Gozunuz aydın. Spinal mi oldunuz bir de ilk ayağa kalkış çok mu zor. Sanırım zorunlu sezaryen olucam hiç istemiyorum çok korkuyorum ve psikolojim çok bozuldu 😔😔
Poyyas Epidural sezeryan oldum kızlar emin olun hiç ama hiç acımıo belden iğnesi.kısa süre sonra bacakları hissetmiosnz acı yok ama doktorun dokunuşları hissediosnz sonra o dünynn en güzel sesini duyuyosunz ve o an herşey bitio.İlk kalkış biraz zor ama bence pes etmeden sürekli yürürseniz hemen düzeliosnz ben normal yapamadım çok korktum ama sonradan iyiki kararımı değiştp sezeryan olmuşm diorum.TAbi eğer devlet hastanesnde doğum yapmış olsaydım normali zorlarlardı ama özel olunca kararı bNa bıraktı doktor aslında yapabilirsn dedi ama becemedim😅
busra6161 Poyyas insan biliyor azcok kendini eger bende evde doğurmaya baslamassam istege bagli sezeryan olucam peki 35 haftada olmasini doktormu istedi aksi bi durummu oldu
Poyyas 37+4 de oldu nişanım geldi sancım başladı bir cm açılmam oldu rahmim yumuşamış normal yapabilirsn dedi ama ben azcık sancısınıa bile dayanamadım doğum başladı ama ben sezeryan istedim