beyzosunmelegi Merhaba anneler. En son adet tarihim 1 Ekim.4+6 haftalık hamileyim. Benim gibi bu zaman aralığında hamile olan hangi belirtileri yaşıyor, keseyi görebildiniz mi merak ediyorum.
Anonim28 Merh beyzosunmelegi beyzosunmelegi merhaba benimde son adet tarihi 7 ekim siz doktora gittiniz mi ya da kan verdiniz mi benim bugün regli günüm testler pozitif ve sık idrara çıkma sorunum var birde belde şiddetli ağrı var beyzosunmelegi
nih beyzosunmelegi keseyi 5. haftada görmüştüm reglim 5 gün falan gecikmiştir doktora gittiğimde kese görünmüştü. Bebeği de 6. haftada gördük
beyzosunmelegi Anonim28 perşembe günü testle öğrendim pozitifti dün de hastaneye gittik fakat kese görünmediği için kan ve idrar testi verdim sonuç olarak gebelik görünüyor dendi. Belirti olarak da hamile olabilirsiniz kan testi verin betayı görün derim
Pinarx07 beyzosunmelegi benimde 2 ekim son adet tarihim 4. Haftaya geliyor sanırım kan testiyle öğrendim ben bi kaç gün önce onbinlerdeydi hormonum henüz doktora gitmedim haftaiçi gidicem göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma bugünde midem hafif bulanmaya başladı
beyzosunmelegi Pinarx07 4+5 oluyorsunuz siz de. Çarşamba gününden sonra gitmenizi öneririm daha çok küçük olduğu için kese görünmeyebiliyor
yenidenanne34 beyzosunmelegi benim 3+5 bugun aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında pek belirtim yok he birde istahim açıldı daha sık acıkıyorum
Boncukk123 beyzosunmelegi merhaba canım tam 4+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışı icin çağırdı doktor o haftalarda kasık agrısı bel ağrısı mide bulantısı cok oluyordu bende
Pinarx07 beyzosunmelegi evet salıya randevu almıştım bakalim artık olmazsa bir daha gideriz mide bulantısı başladımı sizdede benim ilkindeyse çok olmuştu en berbatı o bence hamileliğin fenaydı
Sadeceanne2 beyzosunmelegi uyku ,sık idrar ,göğüs büyümesi hassasiyet,mide bulantısı duygusallık gibi 6+3 olduk bizde ayın sekizinde hastaneye gideceğim Hayırlısıyla inşallah
Miraykader beyzosunmelegi bende son adet 22mayıstı ilk önce koku hassasiyeti ve bel ağrısı uyku iştahasıZlık