bskts26 Yüksek tansiyon için yaptıklarınız neler alfamet 250 mg kullanıyorum ona rağmen 14/10 tansiyonum
Elcoo123- bskts26 kaçıncı haftadasınız bende kullanıyorum günde 3 tane bir ara düşüyor ara ara yine yükseliyor 13 7 lerde görüyorum anlamıyorum yaa
Umutku bskts26 Ben 12 haftadan itibaren yüksek tansiyonla uğraştım ilk 1 alfametle başladım 34.hafta da günde 4 taneye çıkardık ama yinede 16 10 18 10 oldu en sonunda 35. haftada bebişimi doğurdum
Krtcm İnşallah benım de düzelir bskts26 bende şuan hastanedeyım alfamet hemen düşürmüyor dedı dr en az bır haftaya 2. Gün yatıyorum
bskts26 Umutku benimde en fazla 16/10 oluyo gebelik zehirlenmesi var doktor 37.haftamda doğuma alıcam dedi ama ilaç harici limonlu su ve sarımsak denedim pek bi faydası dokunmadı
Umutku bskts26 Bende olmadı gibi ama en son 1 günlük idrar testi isteyeceklerdi sonrasında tekrar yükselince beklemeyelim dediler çünkü aşırı baş ağrısı ve gözlerde bulanıklık vardı belki benimde başlangıcıydı ondan öyle yaptılar bilmiyorum
Elcoo123- SedaF bende yoruldum psikolojik olarak cokk 36. Haftadayım ama yani gece uykudan uyanıp tansiyon ölçtüğüm oluyor o derece
SedaF bskts26 ben son haftalardayım aç kalmayı planladım gevrek falan alıcam sütle onu yiycem alfemet kullandığım halde yeter artık