Betulkarakus4 Nazlim88 kocaeli tıpta Ayşegül Hanım var çok guleryuzlu çok iyidir çevremdeki herkes ona gitti herkes memnun
omerhalis Nazlim88 madem farketmez canim bende gebze deyim ve yuzyil hastanesi hafize çamdere ye gidiyorum cok memnunum aslinda doktorum o degildi ama 20 gun once kanamam oldu gece nobetci olarak o vardi ona gittim cok memnunum dogumuda onda yapcam 13+3 gunlugum hala tedavi altindayim surekli ilgili canim oneririm sanada
mehtap28 Nazlim88 o zaman yüzyil hastanesinde Seher Cinar gözün kapali gidebilirsin arkadasim ben baska hastanede baska doktora gidiyodum bana da burdan bi arkadas önerdi Allah razi olsun 😊
Nazlim88 Betulkarakus4 yani tavsiyye ediyorsuz . Ben azeriyim 5 aydir burda evliyim. Hec bir yeri iyi bilmiyorum o uzden bi bilgim yok. Bo kac yer sorduk baya cok bahaliydi. Burda nasil iyimi fiyatlar?ben 8 haftalik hamileyim 2 ci tarama testimi ocagin 10 yaptiracam Kocali Universtede ondan sonra takib icin bi doktora getmem lazim
Gul-41 Betulkarakus4 bu doktoru ben de cok duydum ama bana uzak kaliyor yine de dusunduklerimin arasinda
EsraKaraku Betulkarakus4 bende gebeliğimi 12. Haftasına kadar aysegül hanıma gittim hiç memnun değildim ve değiştirdim tabi kişiden kişiye göre değişiyor ama bence özel hayatını hastalarına yansıtan bir bayan suan özel Kocaeli kadın doğum merkezinde Ertan izgiçe gidiyorum harika Bi doktor 👍👏
Betulkarakus4 Nazlim88 Nazlim88 kesinlikle tavsiye ediyorum çevremdeki herkes ona gidiyor bende oraya gitcem şuan devlete gidiyorum bende
tugcenur Nazlim88 özel köfrez marmarma hastanesi ismail bey çok ilgili bütün sorularını ayrıntısına kadar cevaplıyor insanı rahatlatıyor canım muayene ücretide diğer hastanelere göre daha uygun
Elif28 mehtap28 ben seher çınarı hiç ama hiç tavsiye etmiyorum 2 güler yüze kanıyorsunuz ya ben az daha bebeğimi kaybedicektim gayet rahat bi kadın önlem almadı bu davranışını esefle kınıyorum hiç tavsiye etmiyorum . Cemal gülseven tavsiye ediyorum harika bir doktor 2 3 tane yakinimda cemal beye gidiyor.
Alyavera mehtap28 bende aslaaa tavsiye etmiyorum. Çok ilgili çok mükemmel gibi görünüyor ama öyle değil sonradan çıkıyor acısı bana hiç tedbirli gelmedi düşük tehlike. Varmış bana söylemedi bile ilaçlar yazdı ama Bi düşük önleyici yazmadı seher çınara asla gitmeyin hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. Cemal beyi bende duydum iyi bir doktor
yildiran08 Körfez de özel Marmara Hastanesi var İsmail bey o kadar ilgili ve alanında tercihin o olsun derim ultrasonu renkli herşeye güzelce bakıyor
Gul-41 yildiran08 biz arkadasimla memnun kalmadik canim o doktordan. Arkadasimi muayene etti 2 gun sonra bebegini kaybetti suan perisan halde. Ismail beye atmak istemiyorum sucu ama o gun cok ilgili davranmamisti baska yerlere atmisti bizi
yesillimonn Elif28 Ben şuan seher hanıma gidiyorum ilgili bir doktor gibi ama siz boyle diyince korkmadim degil cemal beyde ayni hastanede mi yüzyıldami 28 haftadayim degistirsem mi acaba doktorumu 🤔
mehtap28 Elif28 2 güler yüze kandigimi nerden cikardiniz acaba ? 20.haftalarimin sonlarinda bende bebegimi kaybedebilirdim, acil sezeryana girebilirdim ve bunu fark eden de Seher hanim oldu iyi ki de o doktorla yollarimiz kesismis ben gayette memnunum
Ozdilserpl Akademi hastanesi nuri huseyinoglu cok yogundur cok ilgili harika bir doktor birde cihan hastanesi mehmet muezzinoglu ikisinide gittim cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim
omerhalis Nazlim88 igne verdi proluton ilac verdi progestan ve haftalik kontrole cagirip herseyi inceleyip anlatiyo rahimde ic kanamam var sukur biraz iyiyim 18 haftaya kadar boyle devam sonra bakalim bi atlatalim su sureci dedi bi anne daha ne isterki basindan atmadi yani ilgili cok
mehtap28 Alyavera benimde düsük tehlikem vardi o fark etti ilaclar verdi hatta hamilelik kolestazi cikti degerim baya yüksekti onu da o fark etti acil sezeryana alinabilirdim vs.vs. ben cok cok memnunum