Busearslnn 28 ekimde transfer oldum 3.gün embriyosu ve dondurulmuş,bugun 7.günüm sabah dayanamayıp test yaptım evde ama negatifi gördüm çokmu erken yaptım yada gerçekten yokmu ?
Hnd3535 Busearslnn acele etmeyin. Stres olup embriyonuza da zarar veriyorsunuz. 3.gün kanda bile 12.gün anca çıkıyor. Benm 5.gündü kanda 10.gün Test istendi. İdrarda çıkması çok zor. Kan gününüzde kan verin. İlaçlarınızı düzenli kullanın dua edin Allah pozitif haber almayı nasip etsin inşallah
Hnd3535 Busearslnn haklısınız bizlerin deneyimleri önemli bende ilkinde kimseyi dinlemedim. Aynı siz gibiydim yazılar okurdum oraya buraya girer çıkardım strese soktum kendimi. Tutan embriyomu negatif yaptım
Busearslnn Nilburcu yok üzmüyorum aslında ilk baştan beri hep pozitifim ilk daha koyulduğu gibi onu ben tutu olarak kabul ettim sadece o pozitifi görmek istiyorum 😂
se2206 Busearslnn evet ya yaklastikca hem korkuyorm hem heyecan var. Seni etkilemek için söylemiyorum yanlış anlamada doktorlar genelde 5.gun embryosu taraftarı olduğu için korkuyorum bilmiyorum.
Malish Benim 5 gün embriyonun du ve transferden sonra 6 günde test yaptım tam net çıktı 2 çizgi 10 günde kan verdim çok şükür Allah herkese nasip etsin bizede kucağına almaya 🥰