Sunayaz Busraonur35 vLla eşimi hastaneye gönderdim gidip fiyatı konuşsun diye ev bakmaya gitmiş bu hafta içi yollicam gitsin eşim bizde ona göre hareket edelim. siz sordunuz ?
candanpdr Busraonur35 ben geçen hafta fiyat konuştum muhasebeyle, çok zam gelmiş 😔 normal dopum 3000 tl, epidüral 3.500 tl 😔 dediğiniz gibi anlaşmalı indirim %20 den %10 a düşmüş, bizi doktora alıştırıp mecbur bıraktılar gibi oldu, bu kadar zam beklemiyordum.
Sunayaz candanpdr Busraonur35 İi akşamlar kızlar bugün konuştum hastaneyle ve yeni fiyat Sezeryan -normal doğum aynı fiyat 3000 TL epidural istenirse 500 oluyormuş. İçinde kapı süsleme ve fotoğraf çekimi 1 gece kalma varmış. 2019 fiyatı bu
Sunayaz candanpdr peki önceden ne kadardı ya anlamadığım düzgün bi hastanede değil ki. Ablam 2 hafta önce ikizlerine doğum yaptı 3750 ye ki tınaz tepede çok çok güzel odasında vardı baya bi büyük
Sunayaz efsanee_ çok fazla geldi banada - açıkcası ordada doğum yapmak pek istemiyorum acıyorum parama okadar paraya polikinlik gibi bi yerde doğum yapmak koyar insana. Kime sorsam sen 2018 de gitmeye başladın 2019 un fiyatı sana uygulanmaması lazım diyorlar
efsanee_ Sunayaz şuan aynı şeyleri düşünüyorum vallahi. Bi daha bi plan program yapmak gerekiyo 🙄sonuçta sadece doğumla bitmiyor iş . Yok bütün hastanelerde aynı uygulama var doğum yaptıgım zaman ki fiyatlandırma geçerli. Çarşamba gidicem bi daha bi sorayım bende süsleme felan çıkarsak sonuç ne oluyo
Sunayaz efsanee_ yok ya Ablamla konuştum bugün ne saçmalıyorlar diyor ilk çocuğuma hamile kaldığımda doğumu yeni yılda yaptım ama eski yıla göre aldılar dedi ve en önemlisi Dr un kendisi veriyor fiyatı dedi. Bende düşük yaptım Karataş’ta Dr bana kendi verdi fiyatı ve gayet uygun bi fiyattı. Şimdi ise bunların böyle demesi saçma.napcam çok kararsızım bilmiyorum
efsanee_ Sunayaz bn dr sormuştum ilk fiyatı nerden ögreniyoruz diye muhasebe dedi direk. Oraya sordugumuzda da adam ısrarla bu şimdiki fiyat dedi zam gelince onun üzerinden ödeme yapcaksınız dedi. Ege şehir hastanesinden de fiyat almıştım onlarda aynı şeyi söylediler. Valla şaştım kaldım bende ya
Sunayaz efsanee_ ya zaten şuan başka hastaneye gitsek bile bu yılın fiyatını verecekler.çok ısrar ettiler tınaztepeye git diye ata sağlık yakın diye orayı tercih ettim. Artık tecrübesizliğimiz pahalıya patlicak sanırım
efsanee_ Sunayaz yani yakınlıkta çok önemli tabi. Bide diger hastanelerde çok pahallı içlerinden en iyisi bu gibi duruyo zaten
Sunayaz efsanee_ hiç araştırmadım sırf işime ve evime yakın diye seçtim Orayı. Allah için Dr uda beğendim beğenmesem gitmezdım kesinlikle. Hakkımızda hayırlısı artık ya yapcak bişey yok gibi 😀🤦♀️
Eraa Bende ata saglik emin beye gidiyorum suan 25. Haftamdayim dr dan cok memnunum ilk muayane gununden beri telefonu mevcut herhangi bi sorun oldugunda direk arayip bilgi alabiliyorum 2 ay once dogum ucretini sordugumda 2000tl demislerdi normalde sezaryanda ay i fiyatti yilbasinda fiyatlarin yukselcegini solemislerdi ama 1000 tl ciddi bir artis cok sacma geldi bana 2 hafta sonra kontrolum var gidip tekrar konusucam
candanpdr Eraa ben de 26 haftalık gebeyim ve emin bey e gidiyorum, ben de çok memnunum, yakınlık önemli, bi de sen sor bakalım, burdan yazarsan sevinirim