Hilalleyla Mukus gelmesi veya nişan atma nasıl oluyor? Yani geldiğini nasıl anlarım, bilgilendirir misiniz?
Melekler12 Hilalleyla Nisan yoğun sümüksü akıntı suyun gelmesinide net anlarsın sıcak biseyler akar bacaklarindan
Hilalleyla Melekler12 benim cok fazla akıntım var da bir haftadır acaba diyorum nisani attim da haberim mi yok. 40.haftaya girdim bugun. Suyum geldiginde anlarmisim zaten cok yogun geliyormus heralde
Kumru_6694 Melekler12 melekler abla nolur cvpla az önce kahverengi çok az akıntım geldi 37 haftalığım bu nişan mı🥴
Melekler12 Kumru_6694 hayır canm Nisan değil bebek doğum pozisyonunu aldığı zmaan rahime baski baskı yapiyor oda lekelenmeye yol aciyor son zamanlarda bendende kahverengi akıntı geliyordu doğumun yakın olduğunu gösteriyor kırmızı leke gelmediği sürece korkma canm bebek hareketlerini takip et
Melekler12 Kumru_6694 sendende razı olsun bitanem sağlıkla kucağına al aklına takılan bişey olursa sor cevaplarım herzaman ❤️
Kumru_6694 Melekler12 abla selam burdan yazıyorum kb. Bgnde lekelenme devam ediyor, iki parça bişey düştü afedersn wcde nişandı galiba.. evde sancı bekleyip gitmeyi düşünüyorum senin fikrin ne merak ettim🙏🏻