Tugbabuglem58 Guldane32 her devlet hastanesi yapmiyor zaten canim egitim ve arastirma hastanesi olmasi gerekli
arirangg Guldane32 Tıbbi genetik ya da hematoloji doktoruna gitmeniz lazım. Genelde araştırma hastanesinde var bu bölümler
G-k Guldane32 doktora ailemde kanda pıhtılaşma var vs derseniz pıhtılaşma testlerini yapıyorlar diye biliyorum. Ama bahsettiğiniz genetik test tam anlamıyla hangisi bilmiyorum.
Tugbabuglem58 Tugbabuglem58 mesela yalovada yasiyorum genetik test icin bursaya yada istanbula gitmem gerekli
Guldane32 Tugbabuglem58 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim doktorum genetik test yaptır istersen hani kan da pıhtılaşma olabilir ona göre irleyelim dedi bende Çankırı da yaşıyorum Büyük şehirlerde yapılıyor ama sana yapmaya bilirlerdedi en az 3 düşük yapmak falan gerekiyormus galiba
1palyaco Guldane32 yapabilirler yakın derecede aile bireylerinde de böyle birey yaşandıysa onu da belirtin düşük yapan özel çocuğu olan vs . Tıbbi Genetik Bölümü gerekiyor o yapıyor hastanede bu bölüm varsa ordan sıra alın .
G-k Guldane32 doğumdan randevu alıp doğum doktoruna ailemde kan pihtilasmasi var, benimde iki düşüğüm var diyerek size genetige sevk etmesini isteyeceksiniz. Bu şekilde yapıyorlar yoksa yapmıyorlar.
Tugbabuglem58 Guldane32 genetikten randevu aliniyor ama canim randevu alirken sormuyorlar sende randevuya gittiginde doktorunun yaptirmani istedigini soyle
Ozr42 Bende 1 kimyasal gebelik geçirdim ve 1 düşük yaşadım . Bazı doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyorlar. Devlet hastanesi en az 3 düşük istiyor.
Guldane32 Ozr42 evet benim doktorum da kimyasal gebelik düşükten saymazlar dedi ama hani genetik test yaptırmalisin dedi detaylı bi kağıt vermedi elime