Hlimee Geçen hafta Perşembe 588 di Dün verdim tekrar 12385 çıkmış elhamdulillah Haftalık tahminen kaç oluyor ?
Nesibe11 Hlimee çok artmış tabi onu hesaplamanız lazım ikiz de olabilir 😄 ikiz bebek günde 3 e katlıyor değeri ☺️
Hlimee Burcu__0506 canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız şu beklenen zamanlar geçmiyor san ki rabbim sabır versin ilk ultrason resimlerini ilk alışveriş resimlerini ve doğum hikayemizi atmayı nasip etsin rabbim isteyen herkese inşallah 😊
Burcu__0506 Hlimee sanki senin ikiz gibi ya artış çok iyi çünkü benimki de 3 kat artmış öyle demişti doktor
Nesibe11 Hlimee eveett hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Doktora gidince Bi yazın tekrar ikiz mi değil mi diye ☺️
Canangokdmr Hlimee çok artmış vlla benim 2 hafta önce 653 şu 2 hafta sonra 12938 olmuştu senin daha 1 hafta geçmesine rağmen böyle olmuş ya da bende mi sorun var anlamadım bende çok iyi diye düşünüyordum sizinkini görünce bı korktum
Hlimee Canangokdmr aklına kötü bir şey getirme canım çok şükür senin değerlerinde iyi 😌 kaç haftalık olmuş oluyor doktora gittiniz mi
Canangokdmr Hlimee henüz gitmedim pazartesi gidecem ins adet tarihime göre bugün tam 8 hafta olmuş oluyoruz 🤲🤗ins öyledir