Deletedmom_85 Kızlar doğal içerikli olarak ecowell tercih etmeyi düşünüyorum fakat göz yaktığı konusunda yorumlar okudum kullananlar yorum yapabilir mi öyle bir etkisi var mı gerçekten? Veyahut doğal içerikli gozz yakmayan başka hangi şampuanı önerirsiniz?
Otherozge Deletedmom_85 kızıma kullanıyorum kaç senedir gözünü yaktıgını söylemedi ilk defa sizden duyuyorum
Durubebegim Deletedmom_85 canom senin güzel haberini aldık bebeyi karnında büyüttün şimdide bınun telaşındasın heee maşallah 🧿 Bugün çok güzel bir müjdeylen uyandım ve ilk sen aklıma geldin seninle bı I paylaşmalıyım çok şükür ablam hamile🥲🥲🥲🥲😁😁
Maisina Deletedmom_85 ben de aldım ama daha kullanmadım o yorumları bende gördüm acaba aldıkları ürün orijinal mi değildi diye düşündüm
Otherozge Deletedmom_85 ben memnunum mustelayı kızıma almıstım konaklarından kurtulamadık bi türlü.ecowell e geçtim ne konak oldu ne başka bişey.mis gibi yapıyo.senelerdir ecowellden şaşmadım.ikinciye hamileyim onada nasip olursa ecowell kullanıcam 🍀
Deletedmom_85 Durubebegim yapma beeeeee. Ay şükürler olsun ya ay tekrar hamile kalmışım gibi sevindim oh elhamdülillah. aklıma geldikçe dua ediyordum inan. Tedavi olumlu sonuç mu verdi canooo. Napalm bu günleri gösteren Rabbım şükürler olsun 😍🥹
Durubebegim Deletedmom_85 ayy binlerce kez tahmin edebiliyorum sevincini😁şükürler olsun evet tedavi oluyordu tedavisi olumlu sonuçlandı 😍🤲🏻