Minigim38 gulsumsener hüma Mehmet tayyar da yaptırmıştım kendi klinigide var isterseniz ordan da yapıyor
Hnd3535 Krtcm ben farklı ücret ödüyorum devamlı gittiğim için. Arayıp ücret bilgisi alırsanız daha sağlıklı olur yanlış bilgi vermiyim
Hatice100 Barabar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık😊 Tuncay hoca gerçekten çok ilgili biriymiş. Biz çok memnun ayrıldık. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde inceledi ve bizi de adım adım bilgilendirdi.
Barabar Hatice100 tekrar merhaba 😊 ultrason 3 -4 boyutlu muydu acaba veya her ikiside mevcut muydu? Birde kaçıncı haftanizda yapılmıştı detaylı
xpapatya Benim de doktorun Tuncay Özgün’ü önerdi bizde ona gittik detaylı ultrason için. Yaklaşık 1 saat sürdü. Ama randevuları hızlı doluyor erken arayıp randevu alınması gerekiyor
xpapatya Whitelavinia Benim yaptırdığım dönem de 1500 lira bi fiyat vermiştik ama haziran ayı gibiydi galiba üzerine zam geldi güncel fiyatını bilmiyorum , Ama hocanın kliniği ararsanız fiyat bilgisi veriyorlar telefonda ☺️
Hatice100 Barabar ben 20. Haftada yaptırdım😊 20-24 arası yapıyorlar. Öncesinde bir bebek kaybım olduğu için 32 de tekrar muayeneye gidicem. Ultrason cihazı hakkında net bir bilgim yok malesef.
Erenbebis GulbenErhan Ben mehmet tayyara gittim bin pisman oldum cocuguma geri zekali olur dedi kapidan cikarkende 1ay duzelir google kötu yorum yapma dedi hakkimda